KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaşlarla dün gece cafede sabahlıyoruz ve karnımız felaket bir şekilde acıktı . saat 3 tü ve acık bir mekan yoktu. Tostcumuz yan pcde oturuyor kafalamaya calısıyorduk derken gelen tel üzerine gitti . Bizde yöntemler aramaya basladık aklımıza a gelen ilk kişi hamit isimli ark oldu adsl ile uğrasıyordu ve evde kimse yoktu msn ye baktım Cevirimdısı olmus neti göçmüştü. Tele sarıldık aramaya basladık sansımıza adamın uykusu ölü gibi teli acmadı evine gitsek fayda yok bu sefer yanımızdaki baska bir ark evine gidecekti ve ona saldırmaya basladık adamı tam kafalamısken cafeden cıkamadı cünkü dısarıda tam cafenin karsısında polis pusuya yatmıs cevirme yapıyordu . Oda cafede kaldı zaman ilerledikce aclıktan ölecek hale gelmiştik google a girip online kebap 24 saat hızır kebap salonu fln die aramalar yaptık ama nafile tam ümidimizi kesmiştik ki cafe sahibi kayihan abimiz geldi Allah razı olsun ve mutfak kısmında yemeklerin olduğunu söyledi pc basından nasıl kalktığımızı bilmiyorum öyle bir saldırdıkki yediğim ciftli ekmek hızlı yemekten mideme oturdu. Midem bulanıyordu ps2 lerin olduğu masasın üstüne yattım . Sızmısım kalkıp birde sigara yakıp limonlu freshamıda ictikten sonra full depo ile online bir sekilde aktık aleme paylaşmak istedim.:D[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yemeksepeti yaz tarifesinde gece 3 e kadar açık..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eyer anadolu yakasında oturuyorsanız,24 saat acık olan ve yemeklerin sıcak geldigi en guzel yer marmaris büfe! bende yemeksepetinden bulmustum zaten.fastfood turunde bir çok mevcut valla.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 3'e kadar açık mekan istanbulda ancak ankara belki, izmir zor gerisi imkansız :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yok ya bulunur yine her şehirde vardır 1-2 tane..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 vardır vardır[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yemek sepetinde buraya servis yapan bir yer yok :([signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 prawler imzada 2 kere final yazmisin yalan olmus o imza yakistiramadim, hatta imza yazcagina gidip es dost edinsene isine sarilsana lan[signature][hline]Yap Yakışanı.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 :D abi konu nerden nereye geldi[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: KaMoNJuK, 04 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki: Yemek sepetinde buraya servis yapan bir yer yok :( evet servis yapan yerler genellikle yakın cevreye yapıyo..ben cekmekoyde oturuorm sahsen burda hıcbisey yok bi dağ var bi evim bide ben,oyuzden mutfaga inmeye kasıcam uyduruktan bi tost vari bisei yapıcam sorun cozulcek! ;) aslında yakın yer bile olsa kıllık yapıyolar bazen 2-3 ay once marmaris bufeden yemek siparis etmistik saat yaklasık 2:30 tu telefondaki amca bana yagmur yagdıgını ve siparişi yollayamayacagını soledi,ancak yagmur durunca gonderebilirmis..guzel dimi?! evde uzak olsaydı caddebostan sahildeydi 5 dakka bile surmuyo marmaris bufeden ama uykusuzluktan mı ne bilmiorm telefondaki amca sacmalayınca bende kapadım teli,tabi sonucta aç kaldık![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ev yemeği götürün yanınızda , fantastik olur :9[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar