Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEJA-VU

Sawer

Öne çıkan mesajlar

kendin coş şarkısını bayaa beyendım acaba nerden ındırebılırm bayaa bı baktım ama bulamadım? yardım edersenız sevınırım..[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlamayın kendi görüşüm Berbat Davulcuları berbat erifin sesi berbat... berbat oğluberbat..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaugna hereşyin yetenek olmadıgını bende biliyorumda...

Sence bu adamlar kalite li müzik mi yapıyor yoksa türk gençliği azdırma kolay yoldan para kazanma müziğimi daha göreceksiniz siz yorum yok o yüzden size...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Zevk ve renk meselesi, seven seviyo yani ama baterist iyide cok ruhsuz calıyo ya.dikkat edin yani adamda mimik, coşma fln 0. Ayrıca roxy de ünlenmeden önceki parçaları çok daha güzel, bi yerden bulup dinlemenizi tavsiye ederim. zaten roxy de ünlendiler cenk bey(solist)'in arka taraflarının rakımı baya bi arttı. bu aralar da ankaradalar zaten, gına geldi her çıktıımda cenki görmekten.(ankarada tömbeki fln takılan varsa cenki mutlaka tanıyodur ve ne dediğimi anlıyodur :))[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arian, 18 Haziran 2005 09:11 tarihinde demiş ki:
said:
octopus, 18 Haziran 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
...klip zaten direk göz boyama ama...

demişsinde klibi çeken kişi "cem gül" istersen araştır biraz kim olduğu hakkında...
klip kötü demedim zaten ben çok beğendim klibi ama göz boyama ve başarılı olmuş yani :) yani berbat bi şarkıyada böle bi klip yapılabilirdi :P ama ikiside tutmuş.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sosyal ağlarda paylaş

saklı da kurban dan önce cıkmaları gayet doğal ki zaten? dejavu daha corefestlerde cıkarken, kurban ın yalan videosu yayınlanıodu yani ama cenk te sahneye çıkınca direk şovmenliğe soyunuyor yani[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P

[Bu mesaj Aegean tarafından 18 Haziran 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arian, 18 Haziran 2005 09:11 tarihinde demiş ki:
said:
octopus, 18 Haziran 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
...klip zaten direk göz boyama ama...

demişsinde klibi çeken kişi "cem gül" istersen araştır biraz kim olduğu hakkında...

O_o oldum.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

dream tv de yarışmayı izledikten sonra şarkılarına hasta olduğum grup...bağlama kullanmaları onları özel yapıyor bence ;)

klipte güzel olmuş önü açık elemanların..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Cenkle cok uzun sureler birlikte calıstım hatta bi donem dejavudaydım. Bana sorarsanız cocuklar cok ugrasıyo. Ama gercekten sahne performansları berbat...Cenkin cabalarıylada sadece bu kadar olur. insan olarak cok tatlı insanlar ama album yapmak kadar bir albumu tasıytabilmekte onemli. Umarım cenk bu sorunu cozer...
Bu arada turk albumlerini bari orjinal alırsak cocuklara 3 5 katkımız olur.. Yanılıyormuyum.[signature][hline]www.olcayozkan.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...