-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ya evde tadilat başladı gene, salon boyanıo hela şu bu boya, taşı, ustalarla ilgilen çok nerfret ediom bu işten. Toztan geçilmio ev. Dün gece 5de yattım gürültü yüzünden 9da uyandım sabah o da cabası. Var mı sizin tadilatla böle kötü anılarınız?[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Walla kötü anı deil de, ben babama "odamı ben istediğim gibi boyıycam" dedim, O da "tamam" dedi. Ben boyadım hakkaten, tam olarak ta istediğim gibi yaptım, ama boya kokusu genzimi tahriş etti feci şekilde o ayrı :-) şimdi üst tarafı beyaz, alt tarafı civit mavi ve beyaz-mavi geçişi fırça darbeli duvarları olan bi odam war ehueh[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet su anda ust katımızda tadilat var ( zaten senenin 6 ayı var ) mudo nun sahibi oturuo ustumuzde para bok gibi masallah dakka bası tadilat. dun sabah 2 de yatmıstım ve 8 de zıpladım evin sarsılmasıyla, artık neler yapıolar bilemiyorum apartmanı sallamak icin[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evdeki tadilatlarda usta 3 dk. gelse ayagının kokusu 3 gun cıkmaz deli olurum.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: tsubasa, 25 June 2003 18:54 tarihinde demiş ki: evdeki tadilatlarda usta 3 dk. gelse ayagının kokusu 3 gun cıkmaz deli olurum.[hline]Est solarus oth mithas off... nefret ettiğim bir olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 benimde[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye dIkLama sakIn kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İğrençlik[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Tadilat olayında çok eylenirim valla çünkü evden çıkarmak zorunda kalırlar:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: tsubasa, 25 June 2003 18:54 tarihinde demiş ki: evdeki tadilatlarda usta 3 dk. gelse ayagının kokusu 3 gun cıkmaz deli olurum.[hline]Est solarus oth mithas ahaha sahiden de öle[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar