holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaşlar oyuna giremiyorum invalid password veriyo aynı şifreye napmalıyım??????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadastada bu sorun oldu bilen warsa bi süülesin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Biraz bekleyin. Yada oyunun sitesini girip şifrenizi değiştirip tekrar deneyin. Çalınmadıysa olumlu sonuç vermesi lazım. İyi oyunlar.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hakkaten holy gun'ın mesela çözüldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Rahmetlide öyle demişti :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 valla 51 rouge olunca koyuyo iki adette mirage almıştım yeni şifre değiştirme yerine giremiyorum ki kardeşler ordada şifre istiyo invalid password yazıyo beklicez yeni karakterde kasamıcam eziklerle parti yapmak koyuyo bizde eziktik ama geçti bizden party pls yazamam artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Sen şifreni söyle ben bulurum :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: AKINCILAR Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar