SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 -39004 v7 serisi -messiah 2 pro chipli -7dvd oyun ile beraber -dualshock2 gamepad Fiyatı 550 milyon Xbox a geçiorum 3 haftasi yeni bitti ilgilene duyrulur
wraog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Orjinali İzmitte 599 milyona satlıyor yahu????550 biraz fazla olmamış mı? ;)
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 0 makınası 450 mılyonlıra, 8 mb memory card ve 2. gamepad ıle bırlıkde toplam 550. eder.Sız karsılastırın artık.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ps2 450 Milyon Lira (0 fiyat)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya kardeşim almicaksanız yorum yazmayın gidin o 450 milyon vs lik yerden alın size içinde çip vericeklermi yanında 10 tane dvd backup oyun verceklermi simo sende her açtiim thread e atlama artık ps2 var sende olayın nedir? kimseye zorla satmiyorum gider fiyatı karşılaştırır alır millet salak değil
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Serial tekrar soyluyorum,sana ınat yaızlmıs seyler degıl onlar. Bu arada sunuda soyleyım cıp dıyorsun,ben 2. el alıcaksam kusura bakma ama cıplı hıc almam.2. el makına olucak,ustelık ıcı acılmıs bır makına olucak.0 ınla aynı paraya ? Su an elındekı makına 450-500 arasından 1 kurus bıle fazla etmez.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sanane kardeşim anlama özürlümüsün ? git bu ps2 fiyatını yeni bi thread de falan konsol bölümüne yaz tamammı burası Pazar Alanı okumayi bilmiyomusun ? burda 2. el satiliyo merak etme biz ps2 yi bozuk die satmiyoruz okadar şerefsizlik yapçak adam değiliz bi msg daha atıp thread imi kirletme millet yorum yapip çikmiş senin yorumun da bitmiyo almayin lan bundan diosun açık açık sinirimi bozuyosun
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bende ınsanlara yardımcı oluyorum, kımsenın kazık yemesını ıstemem. Bu arada terbıyesızlesmenın anlamı yok.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben kazık mı atıyorum? ya kendini nie bu kadar çok bişi biliyo sanıyosun sen ya almicakmisin kardeşim ps2 mi? almicaksın tamam yeter sus !
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yooo hıcte oyle sanmıyorum,gorunen koy klavuz ıstemıyor bılıyormusun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 okadar gaza geldinki gittin bide başka bi sitenin forumunda benim thread imi aradın başka birinin ps2 sattii thread e attin msg i sen imzanı ps2 450 milyon yapsana yakişir çipide kendin tak endemin taktii çipe güvenmiyosun hadi yörü ya [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 25 June 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Aksıne su an Turkıye tek guvendıgım yerdır orası.Herzaman derım.Hatta ben bıle ızmırden tek adamlara olan guvenımden dolayı kalkıp orda taktırıcam cıpı.Ben haksızlıga gelemıyorum.Verdıgın fıyat gercektende yuksek.Bunu neden kabul etmıyorsun? Bunu soyledıgımızde de hakaret edıyorsun.Cok yanlısın var cokkk.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evt baş yanlış sensin lamerlik yapiyosun ps2 dendiimi burnunu sokuyosun çok biliyomuş gibi
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ps2 dendımı burnumu sokarım tabı.Hatta bu forumlarda konsol bolumune yetkılı bıle secılmısım.Bundan rahatsızlık duyuyorsan buyur gorevımı sana seve seve verırım.Bırde merak ettım endeme guvenmedıgımıde nerden cıkardın?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Serial kardes bak,bırde sunu artık kafana sok,evet cok bılıyorum ok? Cok bılmesem zaten yorum yapmam.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 seni test mi ettiler console bölümüne alirlarken ben olmak istiyorum demedim işim olmaz zaten umrumda değil rahatsızlık duyuyorum çünkü seni seçmekle büyük yannış yapmışlar fatih terimden daha çok kasılıyon lol
inf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Arkadaşlar sakin.. Gereksiz bir tartışma bu yaptığınız. İsteyen istediği fiyattan alır,satar. Bu bukadar basit
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sen hepsiburadaki fiyatı bakip söliyince çok bilmiş mi oluosun helal olsun sana büyüksün ya eğilek senin önünde ya ps2 ye çip takilinca garantiden çikar o doru biliyon büyüksün ama bu sefer çip garantisi başlar yürü büyüksün sen yorum yapmiyosun resmen olmayan bilginle artislik yapiyosun ufak bi çocuk bile bunları bilir bilmesede 2 günde örenir sen çip tak ps2 ye lazer vs değiştir ben senin önünde eğilirim ama bunlari bilmiyosun ve çok şey bildiğini iddia ediosun sims te çifti yikat yemek yedir vs den başka bişi yaptiin yokki
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Evet patıcık forumlarının konsol bolumu yetkılısıyım dıye hava atarım ben bılmıyormusun? Hey allahım kımlerle ugrasıyorum.Daha fazla cevap vermıcem sana.Buyur ıstedıgın fıyattan sat.Umarım alıcı bulursun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Araba bolumundekı yetkılıler araba tamırcısımı? Oyun bolumundekı yetkılı arkadas oyun programcısımı? Spor bolumundekı yetkılılıer prof sporcumu? Bıraz daha mantıklı ornekler verebılırsın.Ben tabıkıde baska yerlerden ogrenıcem son haberlerı.Elımden bu gelıyor ancak.Yoksa ısın teknıgını bılmıyorum.Ama sordugun sorularda asla cevapsız kalmaz.Ordan ya da burdan bı sekılde ogrenır sana cevabını verırım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hehe sus sus başkalarını karıştırma o araba bölümündekiler en azından motorunu şusunu busunu biliyolar hahaha ama sen hiçbişi bilmiyosun sadece gamepad de x tuşunu ve oyun save etmeyi biliyon lol allah aşkına daha fazla cvp yazma yazdikça rezil oluosun [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 25 June 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Benı benden daha ıyı tanıyor,neler bılıp bılmedıgımı cok ıyı bılıyorsun galıba.Bu arada konusma tarzına bakılcak olursa kım rezıl oluyor galıba.Ama galıba ben sana hala cvp vererek gercektende rezıl bır duruma dusuyorum.Hadı kal saglıcakla.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sen hani suscaktın ? hayır kendini çok bişi zannediosun her cvp ta oturuyosun sonra susucam susucam die ağliyosun [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 25 June 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yaa ne adamsınız yaa böle bişiden bile polemik yapıosunuz...
Öne çıkan mesajlar