horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bi de çizim tennis/battle olayına girelim hakkaten. Bu savaşa daesu (bishop) dominic zed(ehehe) ve mono davetlidir. Başka talip olursa örnek çalışması ile beraber bana özel mesajdan başvursun. Savaşa davetli olup da katılmayanlar doptur. Başlangıcın çarşamba günü olmasını planlıyorum. Helecanla bekleyinisss...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 One mannn..... Honor... Duty..... Sacrifice.... Leadership....[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ELITE DEGILIM BEN AVAM TABAKADANIM, HALKIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: dominic, 27 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: ELITE DEGILIM BEN AVAM TABAKADANIM, HALKIM! [signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 lol[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 horace, grafikstar yarışması istiyoruz. :>[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 fab'a katılıyorum...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: horacegoesskiing, 26 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki: Bu savaşa daesu (bishop) dominic zed(ehehe) ve mono davetlidir. önümüzdeki iki hafta boyunca sergim var, onunla ilgilenmem gerekiyo, o yüzden ben katılamıycam, kusura bakmayın :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 AAaa ne sergisi ne sergisi ne sergisi ne sergisi[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zed fotograf ve heykel sergisi aciyor msu'de. kurator benim. [Bu mesaj dominic tarafından 27 Haziran 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gelicem ve heykellerini demir misket güdümlü sapanımla kırıcam sahil tarafından[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tozlu polis rozetimi, silahimi, ve (future)karimin fotografini cekmecemden cikarmayacaktm... yeminimi bozdum agalar..:D[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Evet herkes tamam. Sıralamayı şöyle yapıyoruz: Mono-Daesu-Dom-Horace ilk çalışmayı çarşamba akşamı alabilirsek şugar olur. Yeni başlık açmayınız. Battle, nihayete erdiğinde ayrı bir topic olacaktır.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şike var, horace son gülen olmaya çalışıyor. hm, gerçi dönecek heralde ama sonuçta en son horace bitiriyor galiba eheh.[signature][hline]ben BombaciMulayim [Bu mesaj LiquiD tarafından 28 Haziran 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bisüremüsaitolamıcamdaondan[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hop ps. tarihleri karistirdim galiba caktirmayin erken baslamis olduk ehu :) [signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills*[Bu mesaj mono tarafından 28 Haziran 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 detay vermek istiyorum. "photoshoplu" olmamasına gayret sarfedilmesi sevindirir. yani öğelerin yerlerini renklerini şusunu busunu değiştirebilirsiniz tabi. tamamen üstüne çizim yapmak diye düşünmeyin ama, işte doku koyucaksanız bile kendiniz çizip yapıp lütfen. plss bablar. inisiyatifinize güveniyorum.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 elite neymiş lan. elite diye başlık açmış bide. zamanında volfiye yardırdığımızı hatırlamıon sanırım bu elite mevzusundan dolayı. terbiyesizce bir başlık. elit miş peh.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 internetim uctu nedense geç kaldım biraz.[signature][hline]DeviantArt gallery[Bu mesaj Daesu tarafından 29 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 öf süper ezdi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hehe özensiz olmuş biraz. neyse :P[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Numb, 29 Haziran 2005 14:24 tarihinde demiş ki: elite neymiş lan. elite diye başlık açmış bide. zamanında volfiye yardırdığımızı hatırlamıon sanırım bu elite mevzusundan dolayı. terbiyesizce bir başlık. elit miş peh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 daha iyi olurdu ama artik kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 doğru demiş çocuk :) yıllardır eliteleri bize öcü gibi tanıttınız, elite, elite de olsa insan insandır....[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar