Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizim - Tennis - Elite

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Bi de çizim tennis/battle olayına girelim hakkaten. Bu savaşa daesu (bishop) dominic zed(ehehe) ve mono davetlidir. Başka talip olursa örnek çalışması ile beraber bana özel mesajdan başvursun. Savaşa davetli olup da katılmayanlar doptur.

Başlangıcın çarşamba günü olmasını planlıyorum.

Helecanla bekleyinisss...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 26 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
Bu savaşa daesu (bishop) dominic zed(ehehe) ve mono davetlidir.

önümüzdeki iki hafta boyunca sergim var, onunla ilgilenmem gerekiyo, o yüzden ben katılamıycam, kusura bakmayın :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

detay vermek istiyorum. "photoshoplu" olmamasına gayret sarfedilmesi sevindirir. yani öğelerin yerlerini renklerini şusunu busunu değiştirebilirsiniz tabi. tamamen üstüne çizim yapmak diye düşünmeyin ama, işte doku koyucaksanız bile kendiniz çizip yapıp lütfen. plss bablar. inisiyatifinize güveniyorum.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

elite neymiş lan. elite diye başlık açmış bide. zamanında volfiye yardırdığımızı hatırlamıon sanırım bu elite mevzusundan dolayı. terbiyesizce bir başlık. elit miş peh.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...