Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya registryde bi ara uuraşmıştım farkında olmadan deiştirmişim bunu da heralde, desktopta sağ klikle çıkan menüde en başa ve bold olarak "Ara" komutu geldi, bir klasöre çift tık yaptığımda arama hedesini çıkarıyo... kıl etti beni çözüm bilen var mı? aynı şeyi XP tircks başlıında yazdım ama kimse bakmıyo help plss :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 herhangi bir klasördeyken araçlar > klasör seçenekleri > dosya türleri ordan klasör'ü seç gelişmiş'e tıkla. orada varsa open'ı varsayılan ata yoksa yeni'ye tıkla. üste open alta iexplore.exe yaz. open eklenecektir, onu varsayılan ata Çok önemli not: yukarıda yapacakların bilgisayarını daha kötü hale getirebilir. herhangi bir sorumluluk kabul etmem. riski kabulleniyorsan yap. ek: sorunun çözülürse xp tricks bölümüne bu başlığın linki ile birlikte güncelleme yapıver. (bu linki de koy çünkü daha sonra birileri bu konuya yeni birşeyler yazarsa işe yarasın) ayrıca dikkat ettim de çok kötü bir başlık koymuşsun :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Temmuz 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eheh saol galiba ööle bişeyle de uuraşmıştım xpye alışıyoz (biraz geç sanki ama) edit : eveeeeet çıldırayım ben artık. Olmuyo halen. (zaten opendı komut ordaki ayarda.) [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Temmuz 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar