Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bütün paramı upgrade de yiyom hep. Bide ortada upgrade olan bişey olsa neyse. Artık hazır upgrade edilmişleri almaya karar verdim :-)[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 03 Temmuz 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya tmm şans lazım onu bende biliyorum yanlız en azından nsl olsa şansa bağlı diyip gidip direk çat çat elixir +5 e nus la busla hemen basmayın en azından şansınıza birazda yöntem fln ekliyip yapın ben shard +4 ten +5 e nus la yaptım bu yöntemle wizard +6 yı busla +7 yaptım bu yöntemle yanlız bi keresindede warior chitin +3 ten +4 e patlattım bu yöntemle ama iyice okuyun söyledim şansta lazım dedim vede çok az item yaktım dedim item akmadım demedim yaktım ama çok az o kadar fazla yakmadım genellikle oldu bu yöntemle benim itemlarım sizi bilemicem..[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bi keresinde olayı bendede çook oldu ama o bi keresindelere hep güvenmemek lazım ;)[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hay a.q ii yazmadım demedim bişey tmm herkesten özür dilerim herkes gidip direk bassın yöntem yok şans ii .. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 celallenme hemen bu tip yöntemler 1000 kere yazıldı çizildi upgrade diye arasan çok topic var ama konu şu ki taktik diye bişey yok. sayısal loto gibi[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Niye Ben +5 e kadar US la geliyorum +6 ya BUS cakıyorum Gecen aksamlar bende Destroyer vardı canım sıkıldı yanarsa yansın dedım +6 ydı 3 gun sonra basmaya calısıyorum 1 tane bus aldım +7 oldu bir tane daha bus aldım +8 oldu BES cakım dedım yansın bari yandı :) budur yane tamamen sans işi bence...[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 22xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: nym, 03 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Niye Ben +5 e kadar US la geliyorum +6 ya BUS cakıyorum Gecen aksamlar bende Destroyer vardı canım sıkıldı yanarsa yansın dedım +6 ydı 3 gun sonra basmaya calısıyorum 1 tane bus aldım +7 oldu bir tane daha bus aldım +8 oldu BES cakım dedım yansın bari yandı :) budur yane tamamen sans işi bence... o şans diil resmen bal kazanına düşmüşsün sen.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ama oyle yanmak diil destroyer damn :) Selametle...[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 22xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar