JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ark lar ben kendi upg yöntemimi anlatıcam size ne kadar doğru veya yanlıi bilemiycem yanlız ben bu yöntemi kullanıyorum 1-2 item yaktım bu yöntemle şimdiye kadar neyse örneğin elinizde shard olsun diyelim hiç tırsmadan shard ı anvile koyun nus la gömün çat +2 bi daha durmadan hemen nus la basın çat +3 buraya kadar %100 oluyo daha sonra işin zor kısmı +4 yapmak size bişey daha eğer +4 e bus la basarsanız +6 yapmanız zorlaşır +4 e kesinlikle bus koymayın şimdi ben garanti olsun diye cus la ardarda 3 tane fullplate yakarak nus la sharda gömün +4 olur yanlız sakın bu işlemi lag da yada anvilin başında adam varken yapamyın %100 patlıyo çok şanslı olmanız lazım mesela siz ardarda 2 tane fullpalte yaktınız adamın biri girdim araya bişi upg etti yada yaktı siz bastınız sizde yaktınız diyelim shard ı basarsanız shardda yanar onun için araya katiyen hiçkimse girmiycek 3 tane ardarda fullplate yaktıktan sonra basın +4 olurç şimdi işin zor kısmı +5 e ben 4 tane shard +6 yaptım ve +5 e nus la bastım yine 3 tane fullpalte yakarak ama buna herhalde sizin gönülünüz elvermez siz bilirsiniz yine aynı şekilde 3 tane fullplate yakıp nus yada busla basın +5 te olur. şimdi geldik +6 ya +5 yaparsanız +6 yapması çok kolay %100 bus la basın yine 3 tane fullplate yakın isterseniz 4 tane yakın ama bence 3 tane ardarda fullpalte yakmak en iyisi sonra bus la shard a basın alın size +6 shard..[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 +2 bardish var +3 ve +4 yaparken ne kullanıyım ? NUS ile +4 garanti mi ?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla up işi hiç belli olmaz +6 cleaver çok rahat yaptım +6/48 wizard hırs yaptım 30 küsür mill harcadım yine yaptım şansa bağlı.[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM n00b Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: rockncoke, 02 Temmuz 2005 03:28 tarihinde demiş ki: 30 küsür mill harcadım yine yaptım :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ne be :-P sen yakmadın sanki bi o kadar para :lol:[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM n00b Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 1. bardish +5 e kadar nus la bu yöntemle yaparsın. 2. wizard ı yapmakla uğraşmayın wizard bende çok denedim olmuyor gidip 10m(beramustaki fiyatı) e alın emin olun daha çok karlı çıkarsınız. bu yöntemle ii itemları upg. edebilirsiniz.shard,mirage,raptor,iron bow vs.vs.. 3. e tabi birazda şans lazım olcak ama dediğim gibi çok az item yaktım bu yöntemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 İyide bir sürü kişi oluo nasil yakalıcam anvili boş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben +4 e kadar garanti veririm (nus için) ben şimdiye kadar hiç birşey patlatmadım +4 e kadar fullplate fln da kullanmadım direk bastım arka arkaya hep oldu... Ama +5, +6 bilmiom onları da arklar yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 diosun +4 e kadar nus bas korkma ha ? +5 / +6 için BUS ile patlama şansı yüksek mi peki[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şansa bağlı olduğu dogru ama ben aynen bu yontemle complete bots+6/10 ve rogue shell pauldron+6/10 yaptım .kesın oluyo dıye bır sey yok ama bu yontemın olma % si cok daha fazla..+5 kadar nus 6 ıcın bus basmak en temiz yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aga doğru şans ile oldğu ama çok yüksek bi şans patlamaması... Bu yöntemle +5 e kadar getirirsin +6 da bas bus u tmm elinde +6 item in olsun... Tmm +4 ten +5 e nus a garanti veremem ama +5 ten +6 ya bus basarsan garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya kalkan yaptım temin cus ile +2 sonra hp bastım sınra NUS ile +4 yaptım şimdi +5 yapmak istiyorum NUS ile bi taktik plz...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Valla +6 benim en kolay yaptığım şey. BUS bulsam +7 de yaparım ama neyse(harbi diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 cus la mı +6 yapabiliyorsun?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 beyler +4/6 health kalkanı nasil +6 yaparım anlatın ltf[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Beyler Size Yakmadan Upratelemenin Sıralrını Vereyim. Dandkik silahları Upratelemeyin bu bir. Sonra Gelelim Mesela Bir Elexir Stafı Uprateleceksiniz Diyelim, ilk yanına 4 tane normal dagger al sonra da 6 Cursed Uprate Scrol 4 Tane Uprate Scroll 2 Tane Blessed Uprate Scroll 1 Tanede Blessed Elementel Scroll. Bunlar toplam Staff Hariç Scrollar en fazla 7m eder. Şimdi Upratelemeye Başlıyoruz. ilk Önce doğrudan stafı koyun yanınada uprate scroll koyun büüüle +3 kada dvm. sonra dagger koyun bunacada CUS ile Yakıncaya kadar dvm edin. Yaktıktan Sonra Birdaha Stafı koyup Uprate ile +4 yapın. Bundan Sonrası daha kolay. isterseniz uprate scroll ile şansınızı deneyin derim ama patlama riski çok fazla o yüzde BUS ile+5 yapın nerdeyse %90 patlamaz. Şimdi Dagger Patlatın gene sonta gene stafı koyup BUS koyun +6 yapmış olorsunuz. Elementide Koyun bundada Patlama Riski Çok az. Elexir Staf Şuan +1 i en pahalısı 20m Scrollarla Beraber 27m falan oluyor. Şuan Elexir +6/46 element Staff 100m e alıcı Rahat Bulur. Yani Alın Kolay para. Ben Artık parayı Böyle KAzanıyorum.[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yani diosun ki 1 CUS la dagger patlat sonra baba iteme upgrade bas ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aynen öle ben böle paraya para demiom coins diom :[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 up'ları hep a2 de veya a3 (b2 veya b3,d2...vb.)te yapın genelede kimse olmuyo ve bu arkadaşın taktik hep bilinen bişey önce hüplet sonra gümlet misali önce harca 3-5 dandik fpyi sonra basın gerçek up malzemenize...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya tam sayısı ne bunun kaç fp yaktıktan sonra NUS basam[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben anlatılan hiçbir taktiğe inanmıyorum,olay tamamen şans bence ...ha belki gerçekten işe yarıyordur ama ben de işe yaramadı hiçbiri. bildiğim tek taktik vardır,o da nusla çok rahat +5 yapabildiğim ...arka arkaya çat çat +5 yapıyorum silahı. ama kullandığım nus'lar hep abyss gemden düşen nuslar . ve genellikle satılan bus,bes gibi scrolları almıyorum. onu da monsterlardan düşenler ile kullanıyorum . ( genellikle apos partilerinden düşüyor, uzun süre kestikten sonra ) bu taktikle +6 yapabiliyorum . taktiğim şu : +1den 2ye elemental basıyorum, +6ya kadar da nus. çoğunlukla işe yarıyor. ama siz siz olun bu taktiği kullanmayın. en azından dediklerime güvenerek kullanmayın. daha sonra " +5 viperımı +6 yaparken yaktım ! siteyim vereceğin taktiği " demeyin . ha bir de, sadece şans işi olduğuna inanıyorum up olayının. ( zorlanmadan +8 yapanların var olduğu söyleniyor, beni ilgilendirmez ) aziz nesin'in dediği gibi : şanssız insan için %1 bile %100 demektir ...[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : LéSath Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Dediğini yaptım ama ıron crosbow pıssss oldu...!!!! 3 deil 4 tane fp patalttım a2de ancak yinede patladı,ıcb...:( Keşke +6 yapmaya çalışmasaydım:( Bence bunda şans faktörüde var ve ben hiç şanslı deilim:(cmpleti up yaparken +3te patlatan tek insan benim heralde hemde nusla....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya alakası yok işte çatlıyoda patlıyo silahlar armorlar taktik maktik yooook[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: rockncoke, 03 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: ya alakası yok işte çatlıyoda patlıyo silahlar armorlar taktik maktik yooook BEncede böle kardeş taktik maktik yok şans faktörü lazım...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 en iyisi hiçbir taktiğe güvenmemek :D said: KoRn3RoTh, 03 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 03 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: ya alakası yok işte çatlıyoda patlıyo silahlar armorlar taktik maktik yooook BEncede böle kardeş taktik maktik yok şans faktörü lazım... [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : LéSath Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar