ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ankaralı Ruj hakında ne dusunuyosun gercekten merak ediyorum.[signature][hline]www.olcayozkan.com
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 espri ayarlarimizi kendimize saklayalim arkadasin yaptigi yazim hatasini gorup de espri yapmaya yeltenen arkadasaydi bu mesajim[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha [Bu mesaj Volfied tarafından 03 Temmuz 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 RUJ un yeni sarkıları gecti elime. Cok basarılı olmus. tanıyanlarınız varmı merak etmiştim acıkcası. tarzını nasıl buluyorsunuz. Deftones a benzer bi tarzları var gibi geldi bana .[signature][hline]www.olcayozkan.com [Bu mesaj ol_bonkers tarafından 03 Temmuz 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Grubun sitesini buldum. http://www.garageband.com/artist/rujcocugu[signature][hline]www.olcayozkan.com
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ehe bilmezmiyim ruj'u, sırf onları dinlemek için gecenin 3 üne kadar bekledim öss gecesi bizizde cıktıklarında :) yavas ama emin adımlarla müzik piyasasında tırmanıyorlar ve gerçekten cok farklı bi soundları var, deftones gibi biraz depresif ama pek benzetmedim ben açıkcası. vokalde zafer, bass ta uğur, elektroda başar, ve bateride oktay hepside harika insanlar kişilik olarakta.[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
arian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: ol_bonkers, 03 Temmuz 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Deftones a benzer bi tarzları var gibi geldi bana . Pek deftones demiyelimde biraz daha alternatife kaçıyor.Ama iyi bir Ankaralı grupturki zaten roxyde 2. yada 3. oldular tam hatırlamıyorum şuan tavsiye edilesidirler ki yakında zaten albüm malbüm gelirler bir aksilik olmazsa herhalde.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Diğer sarkılarınıda dinleyince cok deftones olmadıgına bende karar verdim. Bitanesi cok benziyordu ama. Verdiğim sitede mp3leri var bu arada[signature][hline]www.olcayozkan.com [Bu mesaj ol_bonkers tarafından 03 Temmuz 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ol_bonkers tarafından 03 Temmuz 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1.5 yıla yakındır dinlerim dinletirim güzel gruptur Ankara'dan çıkmış çok kral bir grupdur hiç üşenmedin 10 Aralık 2004 de Ankaralara kadar gittim onları dinlemeye hatta saolsun Azmo almıştı beni sabahın ayazında gardan da o ayrı hikaye neydi? ha evet RUJ, çok kral grup hastasıyım bil fiil albümlerini bekliyorum 3 tane mp3 leri dolaşıyor piyasada şayet sitelerindne de indireiblirsiniz ben d esözlerini çıkara bildiğim kadarıyla yazayım hatta şarkıları dinlemek için bana da bahane olur :) dinleyiniz, dinlettiriniz Şarkıalrın isimlerinie tıklayarak indirebilirsiniz, bitr kaç yerde zafer inanılmaz yuvarlamış anlamadım oraları kafama göre uyacakmış gibi yaptım bakalım albümleri çıkınca doğrusunu anlarız Babacum"hunharca c/p yapılsın ruj tanıtılsın diye kendini parçalayan"Mostors Phi Sevişmek sayılmaz, başka bedenlerle olmak Bitirmek ve demir atmak boşluğa Sonrada utanmak İçimde senden kalşan bir hayat var yine sensiz. Nerde diye sorma aldanmam o bakışlara Nazından yüzüne bakmam bir daha Muhtaç olmam yalanlara İçimde senden kalşan bir hayat var yine sensiz. Hiç doğmadı güneşler bugüne dek Yorulmadı geceler, bizim gibi kararmadı İçimde senden kalşan bir hayat var yine sensiz. Hiç doğmadı güneşler bugüne dek Yorulmadı geceler, bizim gibi, bizim kadar Bizim kadar. Exi Seni tatmaya bir kere sarılmak yetmez bin kere Keşke sarılmanın bir anlamı olsa Seni görmeyi bir kere bakmaz yetmez bin kere Bakmak görmektir keşke öyle olsa Yine kaldım yalnız başıma Artının karşısında Sanki her şey yalanmış gibi Ve sonra Yine kaldım yalnız başıma Değiş ve benim ol deme bana Zamanmı harcıyorum, yoksa zamansız mı korkular Keşke zamnın da bir anlamı olsa Değişmez bir kere değişir oldum bin kere Sadece ona bir kez ulaşmak için Yine kaldım yalnız başıma Gururun karşısın da Sanki her şey yalanmış gibi Ve sonra Yine kaldım yalnız başıma Değiş ve benim ol deme bana Artık deme Yine kaldım yalnız başıma Artının karşısında Yine kaldım yalnız başıma Gururun kaşısında Yine kaldım yalnız başıma Değiş ve benim ol deme bana Artık deme Yorgun bu şarkının mp3 ünü bulamadım internet ortamında Gölgem bana yetişmeden Sensizliği bilmeden Toprak beni almadan gel Hiç bir söz veremem, sıcaklığı bulmadan Ağlama ardımdan Sadece gör Haketmiyorum yalnız kalmayı Sadece gör Acıyorum yaşamayı Sevemedim geleceği Kaybettim geçmişi Umutlarımıda alın Hiç bir söz veremem, sıcaklığı bulmadan Ağlama ardımdan Sadece gör Haketmiyorum yalnız kalmayı Sadece gör Acıyorum yaşamayı Ruhum şaşkın Şarkım yorgun Ardıma baktım Ve renksiz.. renksizdi Keyifsizdi Renksizdi Renksizdi Keyifsizdi Ruhum şaşkın Şarkım yorgun Ardıma baktım Sadece gör Haketmiyorum yalnız kalmayı Sadece gör Acıyorum yaşamayı Sadece gör Şarkım yorgun..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 03 Temmuz 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 03 Temmuz 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: ol_bonkers, 03 Temmuz 2005 00:25 tarihinde demiş ki: RUJ un yeni sarkıları gecti elime. Cok basarılı olmus. tanıyanlarınız varmı merak etmiştim acıkcası. tarzını nasıl buluyorsunuz. Deftones a benzer bi tarzları var gibi geldi bana . babacumun söyledikleri dışında bulabileceğimiz başka yeni şarkıları da varmı? ben üçünü dinledim,çok beğenmiştim,dinlediğim günden beri de albümlerini bekliyorum,baya bir söylenti var çıkacağına dair ama sadece söylenti değildir umarım...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ben bugun onlarla beraberdim su anda kayıttalarmıs yeni bi çok sarkı varmış heycanla beklemedeyiz dogrusu[signature][hline]www.olcayozkan.com
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 çıkacak, söylenti değil yani de ne zamanı konusunda bi fikrim yok fakat yani sürekli zaten stüdyo kayıt filan harbi ciddi ciddi çalışan adamlar ne zaman görsem zoo dalar :P da oktay bugun rock republic te mesela kendisi self torture un da bateristi, eminim dağıtmışlardır orayı :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 self torture gercekten cok iyi bu arada. Yok ama bu sefer kesin. cıkartıyolarmış yenilerini. Hatta alt yapıları dinledim. Zaferin donmesini bekliyorlar. hemen vokalleri atacaklarmış.[signature][hline]www.olcayozkan.com
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu arada sozleri yazdıgın için cok tesekkurler..[signature][hline]www.olcayozkan.com
Öne çıkan mesajlar