Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Arkadaşlar albümü dün aldım. Bir kaç şarkı hariç bayıldım. Ama anlamadığım bir şey var:hikayesi Yani başta nicholson a uyu rahatlayacan falan diyo sonunda adamı uyandırıyo adam arabayla bir yere gidiyor sonrasını çıkaramadım ne oluyor?? Ya ad albümün genel olarak bir hikayesi var mı ? Nedir?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bir dinlemeyle olsen cikartamazsin Bin kere dinlemen, kafa patlatman,liriklerini acip okuman gerekiyor.[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben de çıkaramamıştım. Biraz uğraş, 5-6 kere daha dinle, anlarsın. Tabi ingilizce varsa... :)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar