irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kastım 11 saat izledim.guzel yanlarıda vardı.kotu yanları da.ornegin the cur,pink floyd aynı anda cıktı sanırım.biri paris de biri londra da.o yuzden cure ı izleyemedik.a ayrıca bjork bi sarkı soledi,staind i yine izleyemedik yayınlamadılar.ama olsun hepsine degerdi. pink-floyd u kac yıl sonra (ki ben ilk kez) sahne de gorduk.ileride cocuklarıma falan anlatırım o kadar duygulandım. not: 11 saatte insanın bi yerleri uyusuomus bu arada.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Onu izlerken o kadar kastın da konuyu açmadan birazcık aşağıya bakmaya niye kasmadın e abudik pati?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya off yine mi ya.pati halkından ozur diliyorum[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar