Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Endless Online is a mmorpg In work, it's usually in capacity, but it's fun, it's 2d and manga style The link is Endless-online They have new version's of the game relesed every once in a while, They got scammed out of their server host, so there on their emergency server gecenin bu saatinde türkçeye çevirecek halim yok walla ama güsel bişe[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 berbat bişey :) oynadım... (edit) Bu değil endless age sandım :> [signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Haziran 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya tamam o kadar güzel deil bende oynadım yarım saat yavaşça sildim bilgisayardan ama böle oyunlardanda hoşlananlar vardır sanırım[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya ben daha yani başladım da bu oyunun boyutu çok kötü be abi yani sen diosun ama ben şahsen hoşlanmadım ama online oyunumu online oyunu öle dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar