elma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 merhabalr bende 6630 var herşey hoş güzel ama bilgisayara bağlantısını yapıyorum benden en az sp1 ya da sp2 istiyor yoksa yükleyemezsin diyor ben de sp1 ya da sp2 yüklemek istemiyorum pc yavaşlıyor.. önerisi olan var mı ya da nokia pc suite e rakip olabilecek ve sp1 sp2 gerektirmeyecek bir program?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 programın gereksinim duyduğu kütüphane demekki sp paketleriyle geliyor... ayrıca bulup yüklersen olur ama nasıl bulursun bilmem.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poseidon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bende eski makine varken çok denedim xp kurmamayı ama maalesef başka çare yok mecbur yükledim, çok da araştırdım sana da tavsiyem pc suite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar