Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden(benden) Satılık 306

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlaar,
Temmuz ayının gelmesiyle birlikte, arabamı satıyorum. Arabamın özellikleri şudur:

Kendisi bir Peugeot 306 platinum, 1.6 motor. 10.000 kilometreydeyken almıştım ben, şu an 54.000 kmde. Üzerine titrenmiş, tık dese servise götürülmüş, içinde sigara içen arkadaş dövülmüştür, öyle temizdir. Tüm parçalar sıfır, sadece 42.000de aküsü değişti. Modifiyeye karşı olduğumdan oynanmış hiçbir yeri yoktur.

Araçta:
-ABS, Sürücü- yolcu hava yastığı, Klima, radyo-kasetçalar , hidrolik direksiyon var.

Resimlerini koyacaktım, amma velakin resmini daha çekemedim, onu da eklerim vakit bulunca.

Fiyat olarak 19.500 YTL düşünmekteyim. İlgilenenlerin benimle bağlantıya geçmeleri rica olunur, özel mesaj tercihimdir.

Saygılarımla,
Mesaj tarihi:
Bi istatistik yaptım.
Paticiğe Satılık otomobil ilanı verenler modelini yazmayı unutuyor bu benim rastladığım 3. veya 4. oldu :)

Sahibinden.com gibi sitelere de ilan verdin dimi Cafein? Sadece buradan satılmasını beklemiyorsundur heralde..

Birde bana fazla geldi biraz fiyat heleki sıfır otomobillerin bukadar ucuz olduğu ve kredilerinde bukadar uygun olduğu bir dönemde...[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Evet Vodan iyi oldu hatırlattığın. Dalgın dalgın iş yapınca böyle oluyor.

2000 model, rengi de unutmuşum füme (Aster gri diye geçiyor ruhsatta), ayrıca sis farlarını yazmayı unutmuşum, onlar da var.

Oralara da ilan vereceğim de, babamın arabasını satmak da bana düştüğü için beklemek zorundayım ilan sıramı.

Bakalım, buradan da ilgilenen çıkarsa diye koydum, yavaş yavaş, çünkü Ağustostan önce askerlik işim belli değil, yeni arabayı ona göre alacağım.
Mesaj tarihi:
"temmuz ayının gelmesi ile birlikte" gibi bir giriş yapınca sanki bahar temizliği gibi,her temmuzda araba satıyorum gibi birşey olmuş :)
Mesaj tarihi:
Yaz geldi, üniversite bitti, askerlik yapmayacaksam araba değiştireyim, askerlik yapacaksam da araba hayırlısıyla kullanacak birine gitsin düşüncesi, o yüzden "temmuz gelince".

Fiyat olarak geniş bir pazarlık payı bantı bırakarak öyle dedim. Bence de normal fiyatı 17 milyar civarında, burada yabancı yok öyle diyelim o halde, 17 bin YTL civarı düşünüyorum.

Galericiler bir yapıştı mı, 19 dediğin arabayı adam bin saat telefon edip yakana yapışıp 12ye kapatmaya çalışıyor, bıktım o heriflerden. Bulsam arayanı döveceğim valla.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Piyasa değeri o kadar olabilir, benim değerim budur. Üstüne böyle düşülmüş araba bulun getirin konuşuruz.

İlgilileri bekliyorum.

Havalar düzelsin yıkatıp resmini çekip koyacağım buraya.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Mesaj tarihi:
1.6 motor, 90 beygir , 1090 kilo.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
  • Yeni Oluştur...