Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklik dizüstüyle gidiyo


Baypipo

Öne çıkan mesajlar

bisiklet için de dedilerdi, ne deyse diyorlar valla.
laptop saçma geldi ama ehe nasıl bir temas söz konusu ki, yatarak kullanmadığın sürece zor biraz, yatarak kullanırken de göbeğe koyarsın.hurafe kokuyor.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eger tam ustune koyarsaniz tabi gider, en makbulu yatakta dizlerinizi kirip bir ucgen olusturmaktir ve laptopun bir ucunu gobee bir ucunu da bacaklariniza yaslamaktir, boolece alti da acik kalir ve sirkulasyon olur.

Ya da alin 10.1 inch lik laptop rahat rahat kullanin gobeeneze koyup :P[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki:
Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu...

Oha diyorum sayin arcane, Oha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dizüstü bilgisayarı masaüstünde kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarların erkeklerde kısırlığa yol açtığını önceden okumuş ve mantıklı bulmuştum. Dizüstü bilgisayarlar çok fazla ısı veriyorlar ve bu da testisler için (ya da spermler ya da ona benzer bir durum) için zararlı. Testislerin skrotum gibi bir yapıda (torba işte :D )saklanmasının nedeni de bu. Vücut sıcaklığı olan 37 derecenin testisler için zararlı olduğu için skrotumda bulunuyorlar. Skrotumdaki sıcaklık 35 derece ve bu testisler iin zarar teşkil etmiyor.[signature][hline]Kuzgun' dum ben....
Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan sonraki röportajında demiş ki:
Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayette var çyle bir şey efenim arkadaş açıklamış zaten.

Testislerin vucut dışarısında bulunmasının nedeni, vucut ısısında sperm ve testislerin zarar görecek olması. Sen gidip koyarsan diz üstünü münasip yere, alette çok ısı üretiyorsa uzun vadede problem olabilir. Hatta bacağında düşük derece yanık bile olabilir[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...