Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bakıyorumda hiç yeni konu yok. Oynayan kaldımı merak ettim ? Eskiden girer şöyle bi bakardım birileri resimli macera koyardı epeydir yok ortada bişeyy[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben oynuyortum ama pek zevk aldım solenemez suan pvp yapmadan champ gelzeden tumgun birt bankda sohbet edıyorum kısaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bende oynuyorum ama atlantic'te. said: Predator, 30 Haziran 2005 04:57 tarihinde demiş ki: Bakıyorumda hiç yeni konu yok. Oynayan kaldımı merak ettim ? Eskiden girer şöyle bi bakardım birileri resimli macera koyardı epeydir yok ortada bişeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şu pvp'nin ne olduğunu kısaca açıklar mısın? said: facundo, 30 Haziran 2005 05:40 tarihinde demiş ki: ben oynuyortum ama pek zevk aldım solenemez suan pvp yapmadan champ gelzeden tumgun birt bankda sohbet edıyorum kısaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Pvp , player versus player açılımda işte başka bi oyuncuyla kapışma olayı kısaca herkes bırakmış belliki bi kaç kişi dışında diğer oyunlara kaymış :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yascanmin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben bi legendary sword olayım yaparız, şuanda gm'deyim daha :) said: Predator, 02 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Pvp , player versus player açılımda işte başka bi oyuncuyla kapışma olayı kısaca herkes bırakmış belliki bi kaç kişi dışında diğer oyunlara kaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar