KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Dün gece Ares1'de, CZ ye gitmek üzere idim, __NaKeD__ gibilerinden birinden PM aldım, diyalog aynen 3 satırda sona erdi. şahıs-Hi im adim şahıs-hi im admin ben- So what? Bu tavırdan sonra sonra CZ ye gittim geldim derken 1 saat oldu, yine aynı kişi beni pianada yakaladı, -i have some hack and dupe tools, if u want i can help you... falan filan tam hatırlayamıyom şimdi yani hack dupe işlerinden bahsetti derken cevabı kodum -go finger yourself Tekrar CZ ye geçtim, 1 saat sonra tekrar geri geldiğimde yine aynı adam yakaladı beni, tam ben hasbünallaaahh falan derken adam ne yazsa beğenirsiniz? -hi can u give me 350k for buy NP ben tabi yerlerde, böyle çıtır bi anıyı sizlen paylaşayım dedim. Be carefull guyyssss, uyhh :rock:[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 muhahaha nasıl adam o ya hem admin hemde para istiyo .ama böleleride olmassa oyunun tadı çıkmıyo be abi[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Güzelmiş Bu dediğin kişinin charı dişi mi? Dişiyse priest mı? Ben sanırım bu dediğinden bi kaç parça mal almıştım da :D ucuz kelepir gob. eheh[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aynı dingil kişi bana da geldi eslant gate de elimde ki sword of deathi istedi, gerekçe olarak da silahı +7 yapabilecek bir hack programı olduğunu gösterdi. dandik bir silah verdim eline, yap bakiym +7 dedim, sadece unique itemleri +7 yapabiliyom dedi . "kardeş bi siktirip gider misin çok rica edecem, görmiyim seni bi daha etrafımda" dedim. silahımı istemeye devam etti .. nicki _NaKed_ . Fenerbahçe isimli bir klanda . ola ki arena da falan yakalarsanız affetmeyin çakın ağzına iki dene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: DraculaVigorous, 02 Temmuz 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Güzelmiş Bu dediğin kişinin charı dişi mi? Dişiyse priest mı? Ben sanırım bu dediğinden bi kaç parça mal almıştım da :D ucuz kelepir gob. eheh evet dişi priest. chitin set var üstünde. elinde de kalkan vardı sanırım hatırlamıyorum. ama klanı _FENERBAHCE_ idi . zaten ordan düzgün bi adamla karşılaşmadım. cz de apos partisine almadık diye ana avrat dümdüz giden bir liderleri var :) [Bu mesaj Destruction tarafından 03 Temmuz 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Hoodstar, 02 Temmuz 2005 20:56 tarihinde demiş ki: muhahaha nasıl adam o ya hem admin hemde para istiyo .ama böleleride olmassa oyunun tadı çıkmıyo be abi aslında böyleleri olmasa hayat daha güzel olacak :D[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : LéSath Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Adam salladığı yalanı unutmuş :D. Bizim bi ark realde öleydi adam odtüde basket oynuyorduk diye başladı anlattı bişiler bi süre sonra basket futbol oldu gollerinden bahsetmeye başladı[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar