Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün gece Ares1'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece Ares1'de, CZ ye gitmek üzere idim, __NaKeD__ gibilerinden birinden PM aldım, diyalog aynen 3 satırda sona erdi.

şahıs-Hi im adim
şahıs-hi im admin
ben- So what?

Bu tavırdan sonra sonra CZ ye gittim geldim derken 1 saat oldu, yine aynı kişi beni pianada yakaladı,

-i have some hack and dupe tools, if u want i can help you... falan filan tam hatırlayamıyom şimdi yani hack dupe işlerinden bahsetti derken cevabı kodum
-go finger yourself

Tekrar CZ ye geçtim, 1 saat sonra tekrar geri geldiğimde yine aynı adam yakaladı beni, tam ben hasbünallaaahh falan derken adam ne yazsa beğenirsiniz?

-hi can u give me 350k for buy NP

ben tabi yerlerde, böyle çıtır bi anıyı sizlen paylaşayım dedim. Be carefull guyyssss, uyhh
:rock:[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs

Mesaj tarihi:
Güzelmiş
Bu dediğin kişinin charı dişi mi?
Dişiyse priest mı?
Ben sanırım bu dediğinden bi kaç parça mal almıştım da :D ucuz kelepir gob. eheh[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x]
Charlar silinmiş...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
aynı dingil kişi bana da geldi

eslant gate de elimde ki sword of deathi istedi, gerekçe olarak da silahı +7 yapabilecek bir hack programı olduğunu gösterdi.

dandik bir silah verdim eline, yap bakiym +7 dedim, sadece unique itemleri +7 yapabiliyom dedi .

"kardeş bi siktirip gider misin çok rica edecem, görmiyim seni bi daha etrafımda" dedim. silahımı istemeye devam etti ..

nicki _NaKed_ . Fenerbahçe isimli bir klanda . ola ki arena da falan yakalarsanız affetmeyin çakın ağzına iki dene :D
Mesaj tarihi:
said:
DraculaVigorous, 02 Temmuz 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Güzelmiş
Bu dediğin kişinin charı dişi mi?
Dişiyse priest mı?
Ben sanırım bu dediğinden bi kaç parça mal almıştım da :D ucuz kelepir gob. eheh

evet dişi priest. chitin set var üstünde. elinde de kalkan vardı sanırım hatırlamıyorum. ama klanı _FENERBAHCE_ idi .

zaten ordan düzgün bi adamla karşılaşmadım. cz de apos partisine almadık diye ana avrat dümdüz giden bir liderleri var :)

[Bu mesaj Destruction tarafından 03 Temmuz 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 02 Temmuz 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
muhahaha nasıl adam o ya hem admin hemde para istiyo .ama böleleride olmassa oyunun tadı çıkmıyo be abi

aslında böyleleri olmasa hayat daha güzel olacak :D[signature][hline] Deneme İmzası .

Char : Priest/Delikanlı
Clan : LéSath
Level : hakgetire
lagdan imanın gevremesi söz konusu
tam teşkilat knight empire beklenmekte.
temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Mesaj tarihi:
Adam salladığı yalanı unutmuş :D. Bizim bi ark realde öleydi adam odtüde basket oynuyorduk diye başladı anlattı bişiler bi süre sonra basket futbol oldu gollerinden bahsetmeye başladı[signature][hline]Krwlng in my skiN
  • Yeni Oluştur...