berksank Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben bu sabah başladım beramus 3 te fakat şu anda girmio sebebini bilen varsa lütfen söylesin... yeni oynamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 beramus 3 ü deneme pek. orada genellikle bug oluyo. bence b1 den bağlan .[signature][hline]NicK:SicKnEss(mage) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK: ;;puffer;;(Buffer) lvl:4x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK:TaNKaDo(assasain) lvl:3x Server:Beramus Irk:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sizde b3 bizdede bazen a2de sorun oluyo...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sizde bazen sorun oluyomuş. biz de sorun olmayan gün bekliyoz lvl kasacaz diye. bir hafta önce 4 gün boyunce b1,b2,b3 ün hepsinde de bug+lag vardı.. bakalım ne zaman düzelecek. b3 deki bug zaten çoğu zaman var. neyse herkese iyi oyunlar... HürMeTLeR...[signature][hline]NicK:SicKnEss(mage) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK: ;;puffer;;(Buffer) lvl:4x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK:TaNKaDo(assasain) lvl:3x Server:Beramus Irk:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: sickness17, 02 Temmuz 2005 20:10 tarihinde demiş ki: beramus 3 ü deneme pek. orada genellikle bug oluyo. bence b1 den bağlan . Sen o imzanı bi değiştir bakem....O ne öyle destan gibi ........[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Çok salak bi durum, kendimden biliom, eskiden de benim imzada 3 tane char vardı :D uaeh:-p[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu gün b3 dts spotunda tek buz ben varım partyde. Doğal olarak ilk ben blizzard vurup bana yönelmelerini sağlıcam.Buraya kadar mantık doğru ama bi blizzard atoyorum ortalarına ortadaki dtsye geliyor yanlardakiler koşmaya prowu izlemeye devm ediyorlar Adamlar ne biçim ice sın diyorlar anlatna kadar bitarafım çıkıyor.O yüzden b3 sux hiç uğramayın harpy dışında...[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar