TinerciTim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaşlarımdan adığım bi kaç anime vardı ben de bi kaç tane aldım ama artık bulamıyorum. "Anime!" diye kıvranır bi duruma geldim. Nedense çok hoşuma gitti. Konusu olsun çizimleri olsun baya etkilede beni. animleri edinebileceğim bi kaç yer söyler misiniz? bostancı'da oturuyorum. kadıköy ilçesinde olması 1.tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Anime cd si hazırlayan arkadaşlar var patide kender mesela. Onlara sor, yardımcı olurlar[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ben (daha doğrusu arkadaşım yaardımcı olabilirim) pm at konuşak..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar