freestylercerkez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ceza türkce rap in ustası bence türkiye de tek kıraca hiç olmadı durup dururken ama ceza cezayı kesti
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124736 Az aşası[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yo yo, çek dis aut..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 rap yapar gibi yazmissin be ,noktayi virgülü unutup yeaaah yeaaaahhhhhhhh adamim ben gralimmmm check it outtt yoo yoo.. kalbim rapim yeahh nefreeetim cezam saah ve matbödööööfff[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 KIRAL değil KRAL[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 müziğin üstüne konuşup kıral olmak[signature][hline]karnım aççç! googlecik (:
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kıraç değil Kraç..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ceza degil, çesa ...[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Baypipo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eh yani kıraçınki mi ayıp cezanınkimi höh yani
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hey yo imdak forumu hophopçular bastı
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 cezayı pis kesti , kendimden geçtim...[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar