kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Starcraft + Broodwar BOX arıyorum 2. el veya unsealed ebay ile uğraşamayacağım... veya D&R'da falan satılıyorsa veya herhangi bir yerde gördüyseniz söyleyin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İştanbulda D&R da var...Aslında istanbulda 6-7 yerde gördüm... Büyük alışveriş mekanlarında oluyor... Üstelik çok makul fiyata. Edik : Daha gecen hafta bi oyunu ararken 3-4 yerde gördüm..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Temmuz 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hmm fly-inn'de baktım yoktu ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 24ytl. megavizyonda var hatta mahalle komputercilerinde bile var[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 megavizyonlarda 20-25 milyona var dendiği gibi. SC + broodwar oluyor tek kutuda, dvd kutusu gibin.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar