Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürücü kursu olayı nasıl oluyor ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
devam zorunlulugu yok.ilk sınav ne zaman olcak bilmiorum ama sürücü kursuna kaydoldugunda söylerler.ilk önce yazılı sınav sonrada direksiyon sınavı oluyor.aralarında az bi zaman farkı oluyo[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
VipeR, 24 Haziran 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Ya devam etmene gerek yok.Sınav da çok basit sınavdan önceki gün konulara bi baksan bile geçersin!!!
Direksyonun nasıl?

peh peh peh
eğer arabayla daha önce alakan olmadıysa 1 gün bakmayla geçemessin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
benimde çok az kaldı ehliyet almama da illaki 18 i doldurduktan sonra mı derslere fln başlıyoruz yoksa sınava girmek için mi 18 i doldurmak gerekiyor..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
arabayla,motorla falan hic alakam yoktu.derslere falan hic devam etmedim ki zaten ders zamanı ben uni'de finallere calı$ıodum.

2 gunde araba kullanmayı ogrendim. sınavdan onceki gece 3 saat falan konu anlatımına ve test sorularına baktım; sonuc : her daldan 1 yanlı$ ;) direksiyon sınavından da 90 aldım :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
kurslarda trafik bilgileri çok geyik gibi görünsede tabelaların ne işe yaradıgını ii öğrenmek lazım aslında

ilk yardım da fix şeyleri bilsen yeter zaten pek uygulama sansında yok o yuzden cok kullanmazsın (inş)

motor ise cok geyik bi konu, yani öğreniyorsun flnda klişe işleri yapıyorsun gene. o yuzden öğren ama herseyi zaten hatırlayamayacaksın. zamanla heves edersen yönelirsin o işe

sınavı geçmek çok kolay. sana kitapcık fln verirler kurstan ordaki soruların aynısı cıkıyor. hiç yoktan zaten sınavın yarısını bilgi olmadan yaparsın diğer kısmınıda az okuduysan soruları çözersin

kursa git arada sıkıldıgında fln gitme kafana göre ..[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
kursa gitmek eğlenceli oluyor bence de. gerçekten birkaç işine yarayacak şey öğreniyorsun hiç olmazsa. ben sadece 4 gün gitimştim ama hocaların hepsi ne de olsa kimse gelmez diye ilk hafta bitiricez konuları demişlerdi :) sınavdan da korkma. ben bi kere çalışayım dedim oturup 40 soru yaptım kendi kendime, neredeyse aynı sorular sınavda da geldi. zaten sorabilecekleri şeyler kısıtlı olduğu için sorun değil. direksiyon eğitimine gitmediysen eğer, çok iyi dahi araba kullanıyor olsan bilemeyeceğin bi iki şey olabilir, onlar da şunlar, klasik zaten eheh: koltuk ayarı,ayna ayarı,emniyet kemeri,kalkanken sol sinyal, 50yi geçme ;) bi de sana ne derlerse desinler dönüp arkandakilerle muhabbet etme ya da durulmayacak yerde dur diyo çakallar eheh dikkat![signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
said:
555, 24 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
sınavın doğum gününden sonra olması yetmez mi ya?kursun başlama tarihi de mi sonra olucak?

hyr kursa doum gününden önce kayıt olabiliosun.

ayrıca ilk sınav 1temmuz die biliorum ben sonra ağustosta sonra 22 ekimde(kısmetse giricem 22 ekimdekine)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Mesaj tarihi:
asddaasd kaçırdım o zaman lanett ! hrerr yok ya bnm suçum üühüü yrn da bodruma gidiorum 3ay beklicek miyim !!!!!![signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0
  • Yeni Oluştur...