Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sevdiğim Sus sakın söyleme bana imkansız olduğunu Bilirsin ben inanmam imkansıza hayatta Hep ''zor'' derim bazı şeyler sana... Ama sen birtürlü inanmazdın bana. Kendinden fazla güvensende bu deli adama Yada ben öyle sandım galiba... Hayatımın en zor karararını senin için vermiştim sevgilim Dünyanın en dolanbaçlı kararı Hayatımın en dondurucu soğuklarını yaşadığım anı İstanbulun o yanlızlara zindan olan karanlıkları... işte o karanlıkları göze aldım sevdiğim Senin gözlerinin ışığında aydınlanacaktım Ve beklediğim gibide Aydınlandım Şimdi ise seni benden ayırmak istiyorlar Koparmak istiyorlar ağacı dalından Yaprağı kökünden söküp atarcasına Yalvarırım sen beni kalbinden atma Ben seni hep kalbimde taşıyacağım Söz verdiğim gibi allah katındada... ------------------------------------ KARANLIK Gir içime karanık beklerim seni Sabahın ışıkları korkutur beni Sende gizlidir aşkların en güzeli Sende gizlidir sırların en derini Benimlede paylaşırmısın onları? Benide Saklarmısın karanlıkta sakladığın sırlar gibi Benide tanıştırırmısın sessiz parlak arkadaşlarınla? Onlarda yanlız değilmi benim gibi? Keşke yanıma gelip konuşsalar Ancak onlar anlar benim derdimi --------------------------------- Kıskanırım seni Bazen Gökyüzüne bakar ve düşünürüm Acaba Altın güneş saçlarını okşadımı bugüün Yada karanlık gece sardımı ince belini Düşündükçe Deliresim gelir kıskanırım seni Kıskanırım Gözlerini başkalarına baktıgında Korkarım bana baktıgın gibi onlara bakmandan Korkarım.... Başkalarına aşık olmandan... ---------------------------------------------- ehehe arkadaşlar şiirlerimi sizin görüşlerinize sunmak için koydum sakın bana ''Yok şiir böyle yazılmaz!,noktalama işaretlerine dikkat etmemişsin!'' gibi aptal öğretmenim misali parlamayın lütfen ben böyle yazıyorum tarzım bu...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon [Bu mesaj Shikamaru tarafından 02 Temmuz 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İlk şiir mükemmel izin verirsen ayrıldığım kız arkadaşıma verebilirmiyim ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tabiki :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? --------------------------------------- [b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Beni Bırakma... Elimi tut bırakma Yollarımı bir tek sen bilirsin Ben içinde muamma Kaybolurum her adımımda Duygularımın yoğunluğunda Sevgilim elimi tut bırakma Biliyorsun birgün geleceğim İnanıyorsun değilmi bana? Ben Korkuyorum Sevgilim... Ne olursun sevdiğini söyle bana Sevdiğini söyle bu çaresiz adamı Seveceğini söyle hayatımın anlamı Bıkmadan,Usanmadan Gel bütün engellere karşı Seveceğini söyle gözlerime karşı Bırakma beni,yanlız başıma Bu kimsesiz,çaresiz Karanlık akşamda[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? --------------------------------------- [b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Buralar çok soğuk sevgilim Yanımda sen yoksun Yok o sıcak bakışların Beni bu soğuk yağmurlardan Kurtaracak bakışların... Gece yine geldi aşkım Sen yanımda değilsin Kaybolacağım yine sensiz Bu karanlık sokakların içinde ismini okuyorum hece hece Kazıyorum kalbime gizlice Sevgilim özlüyormusun sende Aklından çıkaramıyormusun gecelerce Arıyormusun beni? aradığım gibi seni her saniye[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? --------------------------------------- [b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kızma bana Sevgilim... Ne yapıyorsam sevdiğimden Ne söylesem gelendir içimden... Yalan söyliyemem sevdiğim sana bilirim.. Senin gündoğumu kadar saf olduğunu Bilirim sevgilim senin sevginin mesafelere karşı gelip bana ulaştığını Hissederim... Hayatımın anlamı ---------------------------- Gece saat 3 bulutlar ağlamaya devam ediyor Ben seni düşünüyorum Onlar gibi ağlayasım geliyor Sana uzaklığım beni bitiriyor sis bulutu dışarıda herşeyi gizliyor... Keşke bizide gizlese alıp ikimizi götürse Güneş doğana kadar Yanlız kalabileceğimiz bir yere ------------------------------------------------------ Bulutlar ağlıyor Ben sokaktayım sanki Sırılsıklam olmuşum Sana sersemim... Gökyüzü bana kızgın Her fırsatta vurmak istiyor Şimşeklerini üstüme Ben seni arıyorum Delice... Bulutlar çoğalıyor Yüreğim sana kanıyor... izmir bana... istanbul sana ağlıyor...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? --------------------------------------- [b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu şiirlerimin hepsini aşkım fatma için yazmıştım... artık ailesi yüzünden sesini bile duyamadığım gözleri bal rengi sevgilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya ben şimdi sevgilimden ayrıldım zaman geçirmek ve unutmak için başkasıyla çıkıyorum ve bu yeni cıktığım kişi eski cıktığımın arkadaşı ben şimdi eski cıktığıma bu şiirlerin birisini versem doğru olur mu ? (Yeni cıktığımı sevmiyorum bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bence içinden geliyorsa ver bence... duygulaını benim gibi içine atarsan kanser bile olursun o yüzden hiç düşünme doğru olduğuna inanıyorsan yap[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? --------------------------------------- [b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 içimde bir korku var... isim veremedim neden bilemedim?... Geleceğim istanbula ama... Sanki orada hayatımı vereceğim. Korkum bundan değil sevgilim Çünkü yüzünü göreceğim Bir kez görüp aşık olduğum Bir kez görüp tutulduğum O güzel gözlerini yine göreceğim[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar