holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaşlar charıma giremiyorum invalid password dio şifreyi değiştirmedim bunun nedeni ne olabilir bilen varsa sölesin
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Başkalarınada sor girebilyorlarmı diye. Eğer gire biliyorlarsa sanırım charın gitmiş. Ama geçenlerde bütün herkreze aynı şifre hatalı diyordu sonra server düzeldi. umarım sorun bu yüzdendir.[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..."
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 umarım düzelir ama bigün önce np 2707 yaptım sağ tarafı savaştan gelince sıfırlandı orda bi şüphelendim die banlanmış olabilirmiyim acaba
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dün(cuma) serverda sorun vardı nbende tısırtım 3-5 defaa invaid pasword dedi ama sonra düzeldi:)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya ben kristalde yatıyordom teleported back diyince çıktım şu bug olayı olurmu diye sonra girdim pianadayım olmamış yani ondan dolayı olmamıştır umarım
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 GM msnini bilen varmı acaba ares?????????????????
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 [06/30/2005] Knight Online support via MSN will no longer be available. Please use the Customer Support login to receive support. Sorry for any inconveniences.[signature][hline]develer, deveeee!
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 beyleeeeeeeeer bi çözüm üretin lütfen ya
Öne çıkan mesajlar