Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 1 saate marketler açılır hehe[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ehe yok ben yatiyim... Pazar günüde yola çıkıcam artık yazlığa kalsın bu fikir not alıcam bunu yazlıkta her gün sabaha karşı alkolünde etkisiyle aç geliyorum zaten..Evde bunları önceden yapıp yapıp buzdolabında saklıycam çok hoş planlarım var =) Paticik ve senin gibi insanlar olmasa böyle güzel gıdalardan haberdar olamicyaz bak ben senelerdir sadece mayonezli ton balığı sandiviçi yapıyordum bu malzemeler aklımdan gecmemişti..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tekrar baktım ben de acıktım şimdi :/ =P cok saol valla böle gaza getirdin beni, uykusuz olduğum bi gün daha güzel şeyler yapıcam :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben yatmazsam hemen kötü olucak acı çekiyorum resmen hehe... Evet sen yap yaz bu tip şeyler güzel şeyler çıkıyo senden sanırım..Az bilindik şeyleri veya kendi fikirlerini yazda bizde mutlu olalım sende mutlu ol değilmi =) iyi sabahlar bu arada...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 abi mukemmelsin ya baska tariflerin war mı senin ben ilk defa okudum :) bolonez sosu tarifin war mı[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar