Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana bir oyun tavsiye edin !!

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Ya uzun süredir hiçbir oyun oynamiyordum oynayamiyordum canim çekmiyordu. Şimdi yakin vadede tekrar oyun oynamaya başladim. Heroes vardi elimin altinda onu kurdum oynadim kaç saat. Şimdi bi oyun bulmak istiyorum böyle sarsin oturayim oynayayim. Bi tavsiyeniz var mi?
Konfigürasyon:

P4 1.6ghz işlemci
128mb ram (sux)
32mb Gforce 2 mmx400 ekran karti
Harddiskten problem olmaz

Soyle hem zeka isticek hemde böyle aksiyonlu falan eglenclei bi oyun tavsiye ederseniz çok hos olur.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin
Sosyal ağlarda paylaş

Eski oyunlar gibisini tanımam abi yeni neymiş öyle. Broken Sword 2, Sanitarium yada Grim Fandango derim advanture diyorsan, bir de tabii ki Monkey Island 3. Strateji Warcraft 3 yada Star Craft. FPS olsun diyorsan Undying dene oynamadıysan kesinlikle. Şimdi başka yok aklımda ya...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

MGS Substance
ve THGS nedir ya? Hic duymadim ya da acilimlarini bilmiyorum. Ya böyle tek amaçli oyunlar sarmiyor beni. Yani ne biliim Yariş oyunlari gibi falan... Bu arada bilgisayarimda çalişabilmesi de önemli bir ayrinti tabiki.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...