Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ya uzun süredir hiçbir oyun oynamiyordum oynayamiyordum canim çekmiyordu. Şimdi yakin vadede tekrar oyun oynamaya başladim. Heroes vardi elimin altinda onu kurdum oynadim kaç saat. Şimdi bi oyun bulmak istiyorum böyle sarsin oturayim oynayayim. Bi tavsiyeniz var mi? Konfigürasyon: P4 1.6ghz işlemci 128mb ram (sux) 32mb Gforce 2 mmx400 ekran karti Harddiskten problem olmaz Soyle hem zeka isticek hemde böyle aksiyonlu falan eglenclei bi oyun tavsiye ederseniz çok hos olur.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Eski oyunlar gibisini tanımam abi yeni neymiş öyle. Broken Sword 2, Sanitarium yada Grim Fandango derim advanture diyorsan, bir de tabii ki Monkey Island 3. Strateji Warcraft 3 yada Star Craft. FPS olsun diyorsan Undying dene oynamadıysan kesinlikle. Şimdi başka yok aklımda ya...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Soldat,Fallout Serisi,Unreal T.2003,THPS 4,Outlaws(bu ayki lvl da gördüm of ne oynardım ya),Starcraft,Vice City,Mafia,MGS Substance,ve spesyal olaraktan Monkey Island Serisi[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bu aralar ut2003, age of mythology ve colin mc rae3 oynuyorum, tavsiye ederim her birini[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 swg oyna bak cok gusel bi oyunmus:) bu arada sanitarium oyna hakkaten[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 MGS Substance ve THGS nedir ya? Hic duymadim ya da acilimlarini bilmiyorum. Ya böyle tek amaçli oyunlar sarmiyor beni. Yani ne biliim Yariş oyunlari gibi falan... Bu arada bilgisayarimda çalişabilmesi de önemli bir ayrinti tabiki.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 xechelon swg yi cikardilarda biz mi oynamadik :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 larry7 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 THPS: Tony Hawks Pro Skater çıktı mı bilmiyorum ama ben demosunu oynadım gayet zevkliydi, beni o kadar saracağını beklememiştim :) en son 40000 puanı aştım ehehhe[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 MGS Metal Gear Solid oynuyor ve Splinter Cell'in babası gibi, benim ilk stealth zevkine vardığım oyundur. Sanitarium da denemediysen acele et derim =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ulan eskiden oyun manyagiydim ya :( En son freelancer i oynadim :) aradigim oyun nasi bisi onuda bilmiyorum ztn..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Oyun falan oynama boşver ya liero oyna sadece evde birisi varsa 2 kişi çok güzel.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Neverwinter Nİghts'ın ek görev paketi çıktı onu al oyna.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: RamsesII, 24 June 2003 23:53 tarihinde demiş ki: Neverwinter Nİghts'ın ek görev paketi çıktı onu al oyna.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. onu oynuyacağına bg serisini tekrar tekrar oyna[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yeni tomb raider gelicek onu alırsın ancak ramin çok az sorun çıkarabilir rise of nations dene[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Reha sen gel abi ben sana oyun veririm :-P[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ekran kartı daha sucks :P[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ekran kartim da ram de kotu ztn o yüzden sordum buraya.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Stronghold Crusader Fifa99 Moral Combat4 USAF hatta Pokemon bak bi de sey vardı:Sports Car Gt:-D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 omikron:the nomad soul oyna harika bir oyun. Advanture+action ikisindende bol bol var ve müziklerini david bowie yapmış. Bir de "redjack" i öneririm aksiyon(daha az)+adventure(baya fazla) görüntüleri falan çok hoş[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 o sports car gt 1920 lerin oyunu :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben böle bi thread i yeni açmıştım 40 tavsiye geldi istersen oku..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bende orjinal Top Gun ın oyunu vardı onu vereyim bilginde rahat rahat calisir[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allanon_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft starcraft !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar