KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: uzman_64, 30 Haziran 2005 23:42 tarihinde demiş ki: 45 üssü adamlar 20m den fazla parayi nasil elde ediyolar cwp werin basta da sen ERSIN (centrix) wer abi tmm mi? zuahahahahah lol yüzüme karşı sorsana bodozmusun sen devamlı görüyon yüzüme sor:DNeyse kısaca tiacaretten kazanıyoz diyebilirim...senin ilk önce lvl kasaman lazım lvl 60 oldunmu ztn istemesen bile durmadan para akıyor... Burayı kullanman yerine bir daha sorun olursa yüzüme karşı sor:Dburayı kalabalıklaştırma:)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aga ii tmm 20m neyse yapılır ama 450m i düple yapıyolar... Ben duydum nasıl yapıldığını ama daha kullanmadım şimdi 2m bulamıyorum abyss fln kastık çıkmıyo... Hele ares düp manyağı olna char lar var kasaların da m ler kaynıyo, siz gene de bi araştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wota4 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 oglum sen hıcbırsey bılmıyon...yarın gelde oynayam.gıt absyde toplu kes enayı........bırtane mage ıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 lvl 11 adam yanımda 2. abyssinden kumarda shard çıkardı. Ne lvl 45+ sı ne 20m si ne diyonuz :)[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar