Syman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bir Jedi her hangi bir novice kutusunu alıp ,herhangi 4 kutu doldurup ornek (0-4-0-0) ,sonra hiç skil puanı silmeden ne kadar max puan toplar....topladığı ilk 4 kutu puanı kadarmı yoksa yalnız 4 üncü kutu puanı kadarmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 novice yoksa 90k max 4xxx varsa 4m max. master olunca buna pek emin diilim ama sanırım 10m[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet 10m[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 paundan kastınız xp'yse full temp jedi in xp cap 4mil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar