Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Satılık ev ilanı: -Sahibinin amca oğlundan, 3+1-2*2 , 1 mutfak, Yaylacık Mahallesinde, fırına iki adım, otobüs durağına 50 metre uzaklıkta. Ara sıra güneş gören daire satılıktır, olmadı kiralıktır. Tel:................ Anaokulu öğretmeni alım ilanı: -Ana okuluna, çocukla çocuk olacak, -Gürültü veya yaramazlık yapıldığında ana-avrat dümdüz gitmeyecek -Laf dinlemeyen çocukları dövmeyecek, -Şöyle kafasına vurup ekmeğini elinden alabileceğin türde, mülayım Anaokulu öğretmeni alınacaktır. Müracaat:..................................[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 banada şöyle birşey denk gelmiştti KİRALIK DEĞİL : TELEFON XXX XX XX[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Loli-pop, 02 Temmuz 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Satılık ev ilanı: 3+1-2*2 , 1 mutfak, Heh 0 oda 1 mutfak ediyor burası iyiymiş. said: Anaokulu öğretmeni alım ilanı: -Ana okuluna, çocukla çocuk olacak, -Gürültü veya yaramazlık yapıldığında ana-avrat dümdüz gitmeyecek -Laf dinlemeyen çocukları dövmeyecek, -Şöyle kafasına vurup ekmeğini elinden alabileceğin türde, mülayım Anaokulu öğretmeni alınacaktır. Müracaat:.................................. ama bu çok yalan olmuş : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 02 Temmuz 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 iyi de normal ki o her gunkiralık mı die sormasınlar acısından yapılmış bir harekattır ki ev satılıktır zaten :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar