kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 xp de bağladığımz aman usb kablsonu direk olarak bir driver açılıyor ancak 98 te olmuyor ne yapmam lazım ? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bende xp var ama imzamdaki adresten öğrenebilirsin (not: site yetkilisi falan değilim ama ne kadar çok n-gage kullanıcısı üye olursa bizim yararımız olduundan reklam yapıyorum :) )[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 konuyu bir daha upluyorum windows 98 olan bir makinada nasıl n gage driver ini tanıtıcam daha doğrusu netten nereden bulabilirim ? aradım yarım saat bulamadım bişi...[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ngage i aldıında cd sinde olması lzm[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 belirticektim akıl edersiniz diye edemediniz:p 2.el almıştım zamanında n gage i.[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 geçenlerde benimkinin cd si ortalıkta geziniodu işe yaramaz die çöpe attım galiba tüh. (gugıl a bak demeye bile gerek görmüorum bakmışındır heralde)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 nokianın resmi sitesinde driverler var... oraya da bi bak.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şöle yardım edicekseniz hiç etmeyin insan bi link falan koyar demi ? :P ruh yok ruh ...[signature][hline] "babanıza sorun" *kilit* 5dk sonra *kendi mesajını siler* *konuyu tekrar açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar