THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gprs nin hızı tartışılmaz ama hangisi daha hesaplı? bir de gprs i sürekli etkin mi bırakıyorsunuz? yoksa kullandıktan sonra gprs özelliğini kapatıyor musunuz?[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Gprs daha ekonomik[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 peki diyelim ki 100 KB veri akışı yaptım. 100 x 1500 = 150.000 TL mi yazılacak faturama (turkcell) yeniyim bu konuda o yüzden tedirginlik var :)[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gprs kullanmadıın surece yazmaz ve daha hızlı, wap sadece grps ozelli olmayan telefonlarda kullanmak icin var zate[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gprs derim gidip telsimden bir faturalı hat alın 5 milyon ödeyin aylık gprse bedava ben aldım 56k ya yakın sayılır hızı iyi yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 peki şu ücretlendirme?[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben de Hazır Kart ücretlendirmesini merak ediyorum[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 turkcell in sitesinde onun ücretlendirmesi de mevcut ama ben yine de kıllandım faturalı hatta KB başına 1500 TL yazmış ama bana az geldi (Ne bileyim internet denince bol sıfırlı faturalar geliyor aklıma da :))[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 15.000 olmasın?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 eheh benim de aklıma o geldi başta ama 1500 yazıyor. inşallah yanlış falan yazmamışlardır çünkü telefonda 500 KB veri akışı yaptığım yazıyor bi daha tövbe :D[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar