Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turistlerin ülkemize gelince değişmeleri hakkında...

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
uyuz oluyorum zaten yabancılara. özellikle ingiliz ve almanlara. kuşadası'nda yerince var. daha geçen sene gelip 4 tane özel site yaptırdılar. yüzümüze dahi bakmıyorlar. kendilerini birşey sanıyorlar. vallahi hep sinir olmuşumdur bu iki ülkenin vatadandaşlarına. ingilizce kendi ülkeleri gibi sanıyorlar, almanlar ise salaklar ve ukelalar diyebiliriz. ıyk, ama bize lazımlar oda ayrı bir mesela.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raingman40, 01 Temmuz 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
gelenlerin cogu inaniki oradaki koyluler paralari yil boyunca biriktiriop buraya geliyorlar yazik...

onların koylulerı bızde kı gıbı değıl.orda gercekten koylu mılletın efendısı.calışıp kazanıyor adamlar.bunun dışında soyledıklerıne katılıyorum.senelerdır bodrumda tatıl yaparım.son 5-6 yıldır bodrum eskısı gıbı değil.sokaklar boş.barlar sokağında insanların 2 mt yı 15-20 dk da ilerlediğini bilirim.o gunlerle kıyaslayınca sokaklar bom boş geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu turist kızların genelinin hoşlandığı tipleri söyliyim size

1.Kıllı olacaksınız(kesinlikle)
2.Esmer olacaksınız
3.İğrenç derecede ingilizce konuşacaksınız. Örn"what is your name?" sorusunu yazıldığı gibi söyleyebilirsiniz.
4.Berbat bir giyim tarzınız olacak. Örn Kot pantolonun altına parmak arası terlik ve tsört kotun içinde.
5. ve en önemlileri Aşırı derecede yüzssüz olacaksınız.
Hiç üşenmeden sarkıntılık yapıcaksınız.Hatta geçen gün bu tariflere uyan bir adam yanında süper bir fıstıkla dolaşırken gitti çarpma bahanesine başka bir turisti yokladı!!Turist sadece güldü .Kız arkadaşıda güldü!!!!!Adam pardon dedi geçti.

Bilmemin sebebi Kuşadası'nda oturuyorum nerede bu tariflere uyan bir erkek görsem yanında taş gibi hatunlar oluyor....
Bazen normal olan onlar farklı olan benmiyim diye kendime sorduğum oluyor... :)[signature][hline]Krwlng in my skiN

[Bu mesaj Gladros tarafından 02 Temmuz 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...