BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben normalde eclipsede oynuorum ama infinitydede bir karakter acip oynaya karar verdim ama nedense o servera girince swg bazen hata veriyo client is crashed bla bla bla bla ... fullscan diyo swg kapaniyo baska kimde oluyo birde infinitiyde kimler var acaba[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bazen dedigim 2-3 saat bir veriyo neden acaba bole bir sorunu eclipsede yasamiyorum ?[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 csr lerle temasa gec bence... ben infinity deyim crash ara sira oluo bazen 1hafta olmuo yani ben ztn anlamiom nie oluoya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 csrler kim acaba ?[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Customer Service[signature][hline]Kyleoth Olekeath@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar