ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Dün gece Maraduon a party bulamayıp.. hadi bir bg deneyelim dedim lvl 49 magem ile.. güzel hemen raid buldum.. 10 kişilik 5-6 kişi türk.. bekle anam bekle babam saat 11 den gece 1.30 a kadar bekledim.. ama bg açılmadı giremedik.. duel yapa yapa bir hal oldum.. bu bg nin hali ne olcak ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Onun Bg ile alakası yok sanrım karşı rakip bulunamaması Ally yada Horde[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 siz 10 kişi bekliyor olabilirsiniz ama karşı tarafta hiçkimse beklemiyor olabilir ki genelde böle. bizim serverda artık ally tarafı hordeun bg girişinde beklio acaba kimse gelicek mi diye, arada böle saatte 1 kişi felan gelio anca hehe.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 2 gündür bende 41-50 aralığında BG'ye giremiorum. [Bu mesaj Mosquito tarafından 01 Temmuz 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 51-60 aralıgında girmeniz daha kolay , kasmayın daha öncesinde ...[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eger bahsettigin bg Alterac valley ise kuyruk gercekten cok uzun hic beklemeyeceksin orda. direk gir siraya sonra git ne biliyim , git maden kaz yada herb topla falan cunku 1 , 1.5 saati buluyo bazen girmen . ama warsong gulch diyorsan artik warsong gulch hem insanlara cok uzak olmasi [if] hemde odullerinin bir cacik vermemesi nedeniyle pek gidilmiyor. o yuzden oyuncu bulamiyordur. warsong gulcha gitmeden genelde /who warsong gulch cekiyorum 0 player diyorsa hic gitmiyorum bile[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adam lvl 49 ne alterac valleysi disappear?[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dün gcede bekledik.. yoh icraat..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar