Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Şimdi premşum üye olduk diyelim,sonra vazgeçtik:) hemen ertesi ay iptal ettirebiliyo muyuz? Bide normal üyeliğe göre ne avantajları var,benim bildiklerim -knight cash veriliyo,her aymı veriliyo onu bilmiyorum -vendor itemlera daha çok para veriyo başka???[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1 kerelik alınıyor , kayıt olunmuyor yani her ay fatura gelmesi gibi bir sorun yok. yaratıklarından aldıgın exp artıyor , vendora sattıgın itemlardan gelen para artıyor, belli miktarda knight cashle ürünler alabiliyorsun onları ister satarsın ister kullanırsın orası sana kalmış.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ne kadar knight cash veriliyor,kaç tane trina alabiliyoz bu kc ile,bide her aymı veriliyor kc? son soruda kc ile alabileceğimiz itemlere nerden bakabiliris??[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ultra pre 1000 veriyordu sanırım pre veriyormu bilmiyorum ama vermiyordu heralde[signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 01 Temmuz 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oyyy bide ultrasımı var o nekadar aylığı? ben sitede sadece premiumu gördüm acc. bilgilerinden[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 19.99 20 düz hesap trinas price veriyor bide[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 peki iptal ettirmek istediğimizde ne yapıyorus?? bide ultrayla normal premiumun farkı ne??[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ultrada 1000 knight cash var premiumda 1000 knight cash yok. aldıktan sonra iptal ettiremiyorsun. taktın sen iptal ettirmeye. zaten 1 şey alıyorsun onun nesini iptal ediceksin? kayıt olunan bir olay diil her ay sana fatura yollamıyorlar. [signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 01 Temmuz 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: HasMez, 01 Temmuz 2005 20:13 tarihinde demiş ki: ultrada 1000 knight cash var premiumda 1000 knight cash yok. aldıktan sonra iptal ettiremiyorsun. taktın sen iptal ettirmeye. zaten 1 şey alıyorsun onun nesini iptal ediceksin? kayıt olunan bir olay diil her ay sana fatura yollamıyorlar. sen beni anlmadın galiba demek istediğim,diyelim 4-5 aydır premium üyeyim,sonra oyun baydı yada çok az oynamaya başladım,tekrar normal üyeliğe dönebiliyo muyum?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2120201 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 premium üyelik nasıl alınıyo_? ko paralı olursa premium lar devam edebilcekler mi_? bi de nasıl alınıyo onuda söleyin lütfen şimdiden herkese tşk ler (ben __DrAgUt___)[signature][hline]illaki bağırtceniz lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya arkadaşım, premium üyeliği alıyorsun, bir ay sonra otomatik olarak bitiyor, bittikten sonra yine bi daha alıyorsun, bir ay sonra yine bitiyor, bittikten sonra gidip bir daha alıyosun, bir ay sonra yine bitiyor, bittikten sonra gidip bir daha alıyorsun, bir ay sonra tekrar bitiyor, 4 ay oldu sanırım, bittikten sonra bi daha gidip almıyosun, dönüp kına yakıyosun, ok mi?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tmm abi şimdi oldu,bende kredi kartı no.yu verdikten sonra her ay otomatik olarak çekiyolar zannediyodum,sen iptal ettirene kadar[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yok öyle bi şiy, lakin yukarda yazdığım gibi bişiy var[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 al işte ya şimdide credi kartını kabul etmeyo expiration date s invalid hatasını diyo,oysa daha bügün alışveriş yaptım kartla ne iş??[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 KO için keşke prepaid kartkar satılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Dark_Soul, 01 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 01 Temmuz 2005 20:13 tarihinde demiş ki: ultrada 1000 knight cash var premiumda 1000 knight cash yok. aldıktan sonra iptal ettiremiyorsun. taktın sen iptal ettirmeye. zaten 1 şey alıyorsun onun nesini iptal ediceksin? kayıt olunan bir olay diil her ay sana fatura yollamıyorlar. sen beni anlmadın galiba demek istediğim,diyelim 4-5 aydır premium üyeyim,sonra oyun baydı yada çok az oynamaya başladım,tekrar normal üyeliğe dönebiliyo muyum? said: Dark_Soul, 01 Temmuz 2005 21:30 tarihinde demiş ki: tmm abi şimdi oldu,bende kredi kartı no.yu verdikten sonra her ay otomatik olarak çekiyolar zannediyodum,sen iptal ettirene kadar ben söyleyince niye aynı etkiyi yapmıyo onu anlamadım çünkü anladım dedigin cevabın aynısını söylemiştim.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 transection declined hatasını veriyo şimdide siteden premium almay açalışırken,tüm bilgileri doğru girdim,bu hatanın nedenini bilen varmı? Card code kartın arkasında imza yerinde yazan rakammı yoksa kart numarasının altındaki 4 haneli rakammı? [signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 02 Temmuz 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 02 Temmuz 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar