iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Merhaba Ben Ares'teki :Nelly: Bundan sonra Diez de oynuyorum.Yeni bir clan kurdum ve Su an grade 4 101k np miz var.Yarın Grade 3 olacagız insallah.El-Morad arkadaslarımızla birlikte actık.Hayırlısı olması dileğiyle. Dibine Dibine Not :Roguenler karsıma cıkınca neden kacıosun ? :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 21xxx Baş Düşman : 411 and Wyntr (HEP KACIOLAR) Server : Diez Nation : EL-Morad Teke Tekte Oldurduklerım : Roguenler,_Rebelde_,GhostFace,Abyss,anyone :)
teufel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ne güzel...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
druenler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ahahah kacmak? duff yesem bile kacmak yoktur bence. kac kere cure atarken yattim zaten. 100 kisi gelince tabiki "geri cekilecegim". spear talia oldugu icin de genelde warriorlar ilk tercihim olur :D[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
yazik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hİ!!!!!!!111 WELLCOME TO DİEZ!!!!!!!!!1111
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ziyan lan bu nym paso kaçıyo czde[signature][hline]unholy ownz u
yazik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bidakka bidakka bunu görmedim :( Baş Düşman : 411 and Wyntr (HEP KACIOLAR) 8 kişilik ( duff / heal içeren ) partyden özellikle sana ok atip kaçmak dediğin şeye ben LURE diyorum, köşeye çekip bi guzel.. :/
druenler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ahaha pwned :D[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yanlız süper döt olmuş :lol::D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hasmez sen kimsin kocum?Nickini soyle + Sana en az 2 attack priest 4 mage 1 warrior 2 rogue gelse ne yaparsın guzelim.Solo takılıosan ?Soylermisin...[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 21xxx Baş Düşman : 411 and Wyntr (HEP KACIOLAR) Server : Diez Nation : EL-Morad Teke Tekte Oldurduklerım : Roguenler,_Rebelde_,GhostFace,Abyss,anyone :)
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kaçarım napıcam ramboluk yapıcak kadar salak diilim. kaldı ki senin saydıgın partynin benimle ne alakası var? [signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 28 Haziran 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Beramusta iddalı olan varsa bana bi pm atsıın. nick "SlmTurkmusun" ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 | nym, 28 Haziran 2005 01:44 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- Len got git sen ares de dupe yap ole oyna ezik.Yiyosa gel diezde oyna o resim onda varsa ben almadıgım ss leri gosterırdım ama.Yaptıgın muhabbet yanlıs got oldu felan o adam solo gezebılıyormu sor bakım ? arkasında kactane attack priest var bunu solesın.ADAM OL BIRAZ ADAM. adamdan gelen pm lol[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tipik bi oyun manyağı:) Benim charım senin charını döver. vs vs vs...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bide yüzsüz privatetan söylüyo yemiyo burdan söylemek.[signature][hline]unholy ownz u
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mal geldiniz Mal gideceksiniz ne diim rock dune kadar abi cekıodun ozellerde.Yalakalık donemleri bittimi?[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 21xxx Baş Düşman : 411 and Wyntr (HEP KACIOLAR) Server : Diez Nation : EL-Morad Teke Tekte Oldurduklerım : Roguenler,_Rebelde_,GhostFace,Abyss,anyone :)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Teke tekte öldürdüklerin?? Roguenler??? Blade master'sın??? Assassin i teke tekte öldürdün diye yazıyosun? :D ahah, sabah sabah iyi güldüm ha :D[signature][hline]Fuck all scammers!
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: nym, 28 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Mal geldiniz Mal gideceksiniz ne diim rock dune kadar abi cekıodun ozellerde.Yalakalık donemleri bittimi? ahaha roflmao adminlere söyle outbox historyme baksınlar ben birine abi çekmişmiyim[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Go ares nymkee!!![signature][hline]unholy ownz u
vktk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hayırlı olsun..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kım bu dıez e gecenler abı hasmez ztn dıez de deılmıydın kım gectı dıez e baska?[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 herif bana demişki sen areste dupe yap oyna eğer ben dupe yapsaydım ironbow alabilmek için kc satın almazdım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Wyntr geçen Snowsphinx ve Ecm ile kapışan senmiydin yaaa. Zor kaçtım oradan. Snow Glaive yerine Bill çekmiş yanlışlıkla o sebepten damage veremedi. Kafayı yedik :P Bir kaç kere gördüm seni CZ'de :P[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez
druenler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Murtaza, 28 Haziran 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Teke tekte öldürdüklerin?? Roguenler??? Blade master'sın??? Assassin i teke tekte öldürdün diye yazıyosun? :D ahah, sabah sabah iyi güldüm ha :D ks yapti onu da. 4-5 kisi idi son vurustan birini yapti sanirim. murtaza dikkatini cekerim o assasin ben oluyorum :D ba$ari kabul edilir tabi ki ahah[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Öne çıkan mesajlar