bravecik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ama bence de bu sınavlar gereksiz ama gerekli şeyler Gerekli olmasının sebebi benden daha yawaş anlayabilen daha kıt kişilerle aynı sınıfa düşmemem için gereken bir şey fakat aynı zamanda böyle sınavlara her gidişimde allah belanızı ben bu 3 saatimi nelerle geçirirdim beni aptal bi sınav için seçtiniz derim :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ardeth doğru söylemiş. Motivasyon, anlayış ve çalışma açısında gerekli bir olay. Odtü yü itü yü hedefleyen bir adamlar iki yıllık kazansam iyidir diyen bir adamın dershane ortamında aynı sınıfta olması pek çok olumsuz etkiye yol açar, iki tarafa da zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kınama![hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Şu an lise 2 ye geçmiş olan kardeşlerim,bizim zamanımızda 5 milyon kişi sınava girecekmiş!8 yıllık eğitim fazlası mı ne varmış...Tarağa yan bastık tam anlamıyla..[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Pierre, 24 June 2003 19:48 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 24 June 2003 17:47 tarihinde demiş ki: "Embesil" lafi anlik bir sinirle soylenmi$ bir$ey.Yanli$ bir benzetme oldu ozur diliyorum. Ama burada "Bana gore de sen embesilsin o zaman" diyen ki$iye de soyleyeyim beni duzeyinde gorebilmesi icin gidip Ay'da okumasi lazim.Dedigini bilsin..[hline]tHe Original fi$h® Seviyen ortada ayrica ben sana embesil demedim.senin yaptiginla sana embesil demem es degerdir dedim. sana bi nasihat mutevazi ol...[hline] Ben soyledigim "embesil" lafinin yanli$ oldugunu kabul ettim ve ozur diledim zaten.Sen gereksiz uzatiyorsun.Evet seviyemde ortada..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: RamsesII, 25 June 2003 00:04 tarihinde demiş ki: Şu an lise 2 ye geçmiş olan kardeşlerim,bizim zamanımızda 5 milyon kişi sınava girecekmiş!8 yıllık eğitim fazlası mı ne varmış...Tarağa yan bastık tam anlamıyla..[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. bir an once sınıf atlamak lazım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sintisyzer, 24 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki: benim nickimi telaffuz etmek zormu lan, baya yazıo sintisyzer[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... abi çok zor :([hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar