Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben şöle hafif büyülü müyülü güçlü adam gibi (warlock hariç) pvp de iyi olan kasması çok zor olmayan yanına alınan proff lar iyi para getiren oynaması zevkli bi class arıyorum.:)biraz fazla oldu galiba ama sizce ne olim???1 aydır wowum var class secememekten oynayamiorum walla paralar yanıcak boşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Shaman yada mage derim ben...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 mage para emer tailoring /ench ile. mage olucaksan herb/alchemy derim. Shaman ise roxXxzorz'dur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla priest derim ama kasması zor , druid aç çok eğlenceli bi class ne ararsan var sıkılmazsın hiç bi bakımdanda ölümsüz gibi bişi zaten eheh[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 druid:oyunda zorlanmadan 5 lvl ustundeki mobu kesebileceğin tek class[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kesiyo ama 1.5 saat filan alıyo eheh :p[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar