Okamacu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Selam, İnternetten clicksaver'ın 231 versiyonunu indirdim ama kullnamıyorum. Bilen biri varsa bana ayrıntılı olarak anlatabilir mi acaba, Worn Steel-Ribbed Armor aratmak istiyorum ql 65. Not: Eğer bu konuda daha önce konuşulduysa şimdiden özür dilerim, arama yaptım ama tatmin edici bir bilgiye ulaşaşmadım.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yaw galiba clicksaver bozuldu bisi oldu anlamadik benim bildigim hickimse onu kullanamio sanirim yeni bi versiyon u cimismi cikicak mi neymis iste... =|[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bralo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben kullanabiliyorum. yeni versiyon indirmen laızm. am nerden indirğim hakkında hiç bi fikrim yok. google da aratırken buldum bi yer .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar