canjovi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Offf Bu kis , Yaza Turkiye ye gelme planlariyla gecti , tam aldim billeti bugun , tv de haber , 15 gun sonra ROLLING STONES , AC DC , GUESS WHO konseri olucakmis ve sadece 20 dollar a boyle devleri kaciricam yaw ilk defa Toronto dan boyle giderken uzulucem ayrica onlardan sonrada Toronto Blues Festivali varmis George Thorogood geliyomus (Aka Bad to the bone) .... benim boyle sansima nedemeli ?[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Gelme turkiyeye napacan bırak git konserlerine sonra hala gelmek istiyosan o zaman gelirsin[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 türkiyeye gelme, sıcaktan uyuyamıyorum bu izmirin nemli, yapış yapış havasında. Pöffff ayrıca murphy kuralları daima geçerliliğini korur böyle durumlarda[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar