Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balkondaki Güvercin Yumurtalari.

Koex

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkada$lar ,
Evimizdeki balkonumuza güvercin yumurtlami$ , fakat ben bu konularda biraz bilinçsizim , ne yapicağimi bilmediğim için $imdilik ekmek islatip pet $i$eyi kesip su koydum ve yiyip içiyor , gayetde sağliklilar.

Benim ba$ka ne yapmam gerekli ?. Anenin yumurtalarina iyi bakmasi icin
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eh o zaman yemek ve su yönünde yardımın dokunabilir onlara. bence kendi hallerine bırakman daha iyi. sonra dediğin gibi başına dert açabilirler. yumurtalardan çıkmış mı yavrular?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

isterseniz su ve yemek zaman zaman koyabilirsiniz önlerine.. zamanı geldiğinde yavrular kendileri uçarlar yuvadan sizin yapmanız gereken birşey yok..
sizin içinde hoş bir deneyim olur. yumurtadan yavruların çıkışını, yavruların ilk halini, ağızdan beslenmesini, önünüzde büyümesini görebilirsiniz.. tadını çıkartın..
ancak yuvaya fazla yaklaşırsanız yumurtaya ya da yavrulara dokunursanız yuvayı bırakabilirler..[signature][hline]EvCiL HaYvaN LinKLErİ

Sosyal ağlarda paylaş

Bizim balkonada güvercin yuva yaptı. 2 tne yavru var şu an. Dolabın 1 kapağı açıktı içine girip yuva yapmış annesi. Kapağı açıp bakınca ölece duruyolar o kadar alışmışlar ki artık tepki vermiyolar. Bizde arada sırada yiyecek ve su veriyoz olara...[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...