Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oha ciddi misin , duymadım hiç öle bişey, po zaman herkes öle yaptırır, bi bokluk vardır onda ya?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yok bildiğim kadaıryla oldukca etkili bi yontem. ha bokluk var aslında solecince kiz milletine onu "neden ben iğne yaptırıyorumuşum" falan gibi sacma ötesi tartışmalara girebiliyosun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya ben iğne yaptırsam bile rahat edemem ya, kondom kullanırım güvenli hissediom çünkü, öbür türlü kıllanıiom paso eheh[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya risk oranı %20 falan değil %1-2 fln adamlar tam garanti vermiyorlar çünkü patlıyacağı tutar, beraber olduğunuz kişi size zorla kendini aldırtmak ister, atar tırnağı condom'a patlatır, sonra kız hamile kalınca,yada siz hastalanınca gidip 10m$ dava açmayın diye garanti vermiyolar.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Mortis, 01 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: en küçük şey de ertesi gün hapı aldırtıom kıza. onu önlemek için bu yöntem en güvenlisi kazara bir şey olur bir iki kere aldırırsın, ancak ertesi gün hapları hormonel düzeni altüst eden tehlikeli haplar. olağandışı durumlar dışında (prezarvatif patlar bir şey olur) kullanılmaması gerekir. devamlı kullanmak çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 insanlığın üremesini cengelliyor[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 populizmin bu kadarı..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Jandor, 30 Haziran 2005 15:55 tarihinde demiş ki: durexden sonra hatuna bi preven içir garantiye al işi cahiliz kusura bakmayın ama preven ned ir[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ertesi gün hapı gibi bişi olması lazım[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 24 saat içinde içtiğinde bayan içe boşalsanızda hamile kalmıyor. 12 saat aralıkla içilen iki hap. 20 milyon.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o prevenler bayanların dengesini bayağı bozuyormuş diye duymuştum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 prevenler daimi kullanıldıgında dengeyi bozar tabi. acil durumlar için o zaten. :) Silinmiş post ama suç bizdeydi herhalde.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sakata gelmesin , 24 saat içinde içirin :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: DynamicK, 30 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: yahu hadi %20 anca korur anladın nası türksün 5 tane üst üste tak %100 olsun +1231312432[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Durex Prezervatif Yapımı ------------------------- Adım 1. DUREX prezervatifleri en yüksek kalitede doğal lateksten yapılır. Yine de bu lateks fabrikaya ulaşmadan önce kalitesi London International Group'un (Durex'in üreticileri) katı spesifikasyonlaına uygun olduğunun kontrolu için testlerden geçer. Lateks kalite kontrol testlerinden geçtikten sonra, kullanılabilir bir forma gelebilmesi için işlem görür. Lateks doğal bir madde olduğu için (birçok fiziksel özelliği süte benzer) ekşiyebilir veya kesilebilir. Stabilizörler, koruyucu maddeler ve vulkanizasyon katkıları eklenir. Adım 2. Bir sonraki aşama "daldırma"dır. Toz zerreciklerinin kalıpların üzerine yapışıp kabarcık oluşturmasını engellemek için haftada yedi gün, 24 saat elektrostatik hava basılan tesislerde işlenmiş lateks ısı kontrollu tanklara dökülür ve cam kalıplar bu tanklara batarak geçerken neredeyse görünmeyecek incelikte bir lateks filmle kaplanırlar. Bunlar mikrop kapmaması için filtre edilmiş havayla kurutulurlar. Kurutulduktan sonra aynı işlem bir kere daha tekrarlanır. Daldırma işleminin sonunda Durex prezervatiflerin açık ucu yuvarlanır. Hala kalıplardayken vulkanizasyon için bir daha fırından geçer. Daha sonra kalıpta gevşemeleri için ıslatılır ve basınçlı su püskürmesiyle kalıplardan çıkar ve kurutulur. Adım 3. DUREX prezervatifleri şu anda ambalajlanmaya hazır olmalarına rağmen birçok seri katı testten geçmeden bu aşamaya gelmezler. Bu yüksek kalite standartlarına bağlılık, DUREX'i bugün dünya lideri yapmıştır. Prezervatif gibi kullanıcı için hayli önem taşıyan bir üründe her bir tekinin mükemmelliği ve güvenliğini sağlamak için tüm çabalar gösterilir. ELEKTRONİK TEST Ulusal ve uluslararası standartlarda belirtildiği gibi, Durex prezervatifler elektronik olarak tek tek test edilmiştir. Bu işlemde prezervatif metal bir kalıba geçilir ve yüksek voltajda elektrik verilir. Prezervatifteki en ufak bir bozulma bile ölçülür ve insan gözünün göremeyeceği kadar küçük bir geçiş bile prezervatifin atılmasıyla sonuçlanır. Belki de en etkileyici test, her gün, her DUREX partisinden alınan örneklere yapılan patlama testidir. Bu, DUREX prezervatiflerinin elastikiyetini ve dayanıklılığını ölçmek için patlama noktasına kadar havayla şişirilmesidir. Normal olarak her DUREX prezervatifi patlamadan önce 40 litre hava ile doldurulabilir. Adım 4. Elektronik test bittiğinde, her partiden kalite kontrol örnekleri alınır. 300 ml suyla doldurulur ve 3 dakika asılı bırakılır. Daha sonra kurutma kağıdı üzerinde yuvarlanarak herhangi bir sızma olup olmadığı incelenir. Eğer herhangi bir düzeyde sızıntı varsa örneğin alındığı tüm parti imha edilir. Boyut ve kalınlık ölçümü için ek örnekler alınır. Daha sonra fiziksel dayanıklılık için de örnekler test edilir. Bazı örnekler yüksek ısıyla suni olarak eskitilerek 5 yıllık raf ömrünü sağlayacak kalitede olup olmadıkları ölçülür. Ancak yukarıdaki tüm aşamaları geçebilen DUREX prezervatifleri ambalajlanarak tüketiciye sunulmaya hak kazanırlar ve sizi istenmeyen hamilelik ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korurlar. (Alıntı yaptıgım ıcın ozur.) 40 litrahava ile sisirilen ve ici su doldurulup 3 dakka asılı tutulan bir ''şey'' i patlatmak icin fil hortumu gerekir. hamile kalmak pek kolay degil yani. bu ladar tırsmayın . Classic paketinin uzerine baktım sımdı '' %100 koruma saglamaz'' yazıyor. Ayrıca FF Fromms ( alman prezervatif markası) kutusunun ustunde %99 koruma saglar yazıyor. Ne varkı durex almanyada daha cok satıyor. Oyle abidik gubidik daha ince yok daha hassas olaylarına girmeden dogru durust classic veya daha safe olanını (sperm oldurucu sıvılı olanları) kullanak suretiyle hamile kalma rıskı ınanılmaz dusuktur. + hastalık riski de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 evet OK extralarda mesela sperm öldürücü krem var, o daha bir güvenilir. extra deyince aklınıza büyüklük olarak gelmesin extra güvenlik anlamında o :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar