Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya burda oyun açarken lvl sınırı koyamıyosmu?? deli oluyorum adam gibi oynuyorum yeni açtım charı lvl2 yim lvl 6 lık 5 lik herifler geliyo deli oluyorum yaa bide lvl atlayınca skill stat dağıtma olayı varmı yada özel hareketler fln??[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 up!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 var orda 5 level üstümden başkaları giremesin gibi özellikler ama server olman lazım onun için.Stat skill diye bişey yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abü ben ateş topu falan atamiicakmıyım :P:P keşke oyunda necromancerlik falanda olsaydo of deli olurdu:):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yaw Matrix gibi bişey.Matrix Fps si gibin bişey cok güzel.Bayadır oynamıyorum :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar