gamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 arkadaşlar bundan önce us serverdaydım. şimdi eu serverda horde başlamak istiyorum varmı server önerisi ve de guld önerisi olan özellikle biliyosunuz başlarda level atlamak baya kasıyo onun için yardımsever arkadaşların bulunduğu iyi bi gulda ve servera katılmak isterim. saygılar... arkadaşlar lütfen serner ismi yazarken guild ismini vede guildla ilgili ulasabileceğim kişilerin character adlarını yazarsanız çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=126255 http://forum.paticik.com/view.php?id=126314 bu 3. topiğin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 topik ne kadar komik bi kelime topik topik topik topik... :P[signature][hline]emekli rogue çömez druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hehe dogru bende diyorum ya daha önce sordu bu yanlış mı hatırlıyorum :D .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 evet sordum ama bi türlü guild ismi alamadım. yokmu guild ve server önercek olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abicim gir oyuna tanis insanlarla ona gore tavran bapacan guild ismini kimse tanimadigi adami almaz guildine yirtma kendinide burada guild te guild die[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Frostwhisper....[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar