Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Temmuz Dream Theater Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 24 Mayıs 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
Ben In Flames için üzüldüm tam tersine, DT'e daha çok talep olacağı çok açık ;)

eheh ben de dt ye üzüldüm,gözümü kırpmadan aldım 78 kagıda bıletimi çünkü This is In Flames,This is the Future...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
albümü indirdim ama bozulmasın die hiç başlamadım 0dan başlıcam baştan sona dinlicem..bakalım nası[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Octavarium turu yapmasınlar da soyle bi eskileri ansak bi pull me under fatal tragedy patlatsalar ne guzel olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Parkormanın Ulaşım sorunu berbat olmasa gidicektimde bikaç kere yaşadığım için o sorunu artık kolay kolay oraya gidiceğimi zannetmiyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
valla albüm hiç olmamış sanki ama dinlemem gerekiyo daha çok..tekno-metal gibi bişiler olmuş zaten bazı şarkıalr..daha pek anlamadım/alışamadım. pterucci bu albümde sololarla coşucam diodu, hızo larak coşmuşda melodi oalrak pek bilmiyorum[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 24 Mayıs 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
Ben In Flames için üzüldüm tam tersine, DT'e daha çok talep olacağı çok açık ;)

Olsun ortam oraya gelsın bıze grubun gercek fanları gelsın yeter ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
herkes ayakta olur bence , ne numarası :D pull me under'da oturulmaz ki öle...ayrıca sanırım ilk hangi şarkıyla başlayalım diye bir anket yapmışlar geçen sefer , ona benzer birşey vardır belki...[signature][hline]snuk!

[Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 28 Mayıs 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya uff be abii ya keske geleydim su gonsere yaaaf...huleyn seneye gonser gacırırsan ne olliim..butun gonserlere festlere gitcem..hymm berabar gidiyoz bırakmam ..=) sole dusgun bişi yaparız artıkın seneniye =)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
o numaralar formalite arkadas cunku yeni biletlerin sadece sag tarafinda numara yaziyor zaten o parcada giriste koparilcak.

Ben hala alisamadim yeni albume :(

ya zaten 1. parca train of thoutg remix gibi bisi her parcadan biraz var :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cok az kaldı heyecanlandım acaip hatta playlist hazırladım kendimce bunları calsalar başka bişey istemem sanırım :
beyond this life
under a glass moon
stream of cons.
the root of all evil
as i am
the dying soul
lie
overture 1928
strange deja'vu
learning to live
a mind beside itself:
-erotomania,voices,silentman
home
instrumedley
a fortune in lies
metropolis part 1
the glass prison
the mirror
the killing hand
afterlife
pull me under
ytse jam
finally free
hallow years (budokandaki gibi)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
genclik zamaninda ak sakalli bi dede ruyama girse ve: washington'da yasayacaksin ve fakat tatil icin turkiye'ye geldiginde bir gun slayer'i ertesi gun de dream theater'i izleyeceksin hatta bunu yaparken (gerci daha o zamanlar in flames yoktu ama) ileride pek sevecegin bi grubun konserini de kaciracaksin dese sanirim inanmazdim, hala inanmiyorum, yarin aksama kadar dede gelmesse yirttim demektir (:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
  • Yeni Oluştur...