Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Temmuz Dream Theater Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Parkormanda olucak bu konser akşam 21.00 da , heyecanla bekliyoruz.
Ayrıca eski biletleri elinde olanlara (14 Şubat 2004 konseri için) özel gişe açılıcakmış.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Gidiyoruz kaçmaz :9

Yanlız 40 milyona içim gitti...Değer tabii ki ama sıkışık olduğum bir döneme denk geldiği için yamulduk biraz...Bi de gecenin bi körü ordan nasıl dönücez o da var eheh...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
bende antalyadan gelicem izlemeye pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla dolmuş filan oluyomuş hep oralarda..?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Dolmuş oluyor da gecenin o vaktinde geçmez diyorlar , bilmem nolucak...Bi de ormanlık alan zaten :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without

Grieux
Mesaj tarihi:
farketmez ya herşekil gidilir, olmadı yatarız ormanda ya izci ayağına falan ;P[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Bulunur minibüs falan. Ayrıca dönüş için servis tadında da bir şeyler olabiliyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 24 Mayıs 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hiç bilmiyorum forumlara gelsin sorarız :)
Buluşup gidelim valla...Başka gelen çıkarsa ne ala :9[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without

Grieux
Mesaj tarihi:
gidilmesi gereken konser, elbet bulucaz parasını bir yerden, diger yanda da in flames var aslında, ama bakılacak bir caresine=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
In Flamesle aynı gün olan konser..Dream Theater'a gitcem kesin,In Flames'e de çok gitmek isterdim.İyi bok yemiş organizatörler.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
Dream Theater adina üzüldüm, In Flames ile ayni tarihe konser koymus organizatörleri.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
bülent burgaçın home daki açıklamasına göre dream theater konser tarihi önceden belirlenmiş , in flames deki organizasyon hatası falan diyor.
bence olan bizlere oldu , dream theater için niye üzülüyosun ki ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Kapılarını saat 18.00da açıcak olan bu "şey" (buna konser denmez) parkormandaki en güzel konserlerden biri olcak :) Tabi Deep Purple (ki tam bilmiyorum o park ormandamı ama) konserini saymazsak.. Tabi bileti ilk çıktında almış biri olarak sölüyom kaçırmayın gelin. Ben dt sevmiyorum fazla ama sırf adamların ustalığı için bile gidilebilcek bi şölen olcak :))[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Mesaj tarihi:
ben direk izmirden geliyorum dinlemeye ;)
bu arada octavarium a son 12 gün ;)
[signature][hline]

[Bu mesaj Insomnia tarafından 27 Mayıs 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla ben bayıldım..gerçi 35 bayıldım yine kardayım.
İçim cız etti
aynı gün In Flames ve Dt ama direk virtüözleri seçtim:rock:[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Valla ilk günden bileti almak için arkadaşla okuldan kaçtığımızı düşiünüyorumda:)))[signature][hline]Under the bridge downtown
Forgot about my love
  • Yeni Oluştur...