Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Parkormanda olucak bu konser akşam 21.00 da , heyecanla bekliyoruz. Ayrıca eski biletleri elinde olanlara (14 Şubat 2004 konseri için) özel gişe açılıcakmış.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Gidiyoruz kaçmaz :9 Yanlız 40 milyona içim gitti...Değer tabii ki ama sıkışık olduğum bir döneme denk geldiği için yamulduk biraz...Bi de gecenin bi körü ordan nasıl dönücez o da var eheh...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bende antalyadan gelicem izlemeye pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla dolmuş filan oluyomuş hep oralarda..?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dolmuş oluyor da gecenin o vaktinde geçmez diyorlar , bilmem nolucak...Bi de ormanlık alan zaten :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 farketmez ya herşekil gidilir, olmadı yatarız ormanda ya izci ayağına falan ;P[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Öyle olucak sanırım :) Olmadı yürürüz ya :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bulunur minibüs falan. Ayrıca dönüş için servis tadında da bir şeyler olabiliyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 24 Mayıs 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 14 Şubat biletim hala duruyor, onunla gideceğim hehe.. Hymn, buluşup gidelim, Redall falan da geliyor mu acep ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hiç bilmiyorum forumlara gelsin sorarız :) Buluşup gidelim valla...Başka gelen çıkarsa ne ala :9[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gidilmesi gereken konser, elbet bulucaz parasını bir yerden, diger yanda da in flames var aslında, ama bakılacak bir caresine=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 In Flamesle aynı gün olan konser..Dream Theater'a gitcem kesin,In Flames'e de çok gitmek isterdim.İyi bok yemiş organizatörler.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dream Theater adina üzüldüm, In Flames ile ayni tarihe konser koymus organizatörleri.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bülent burgaçın home daki açıklamasına göre dream theater konser tarihi önceden belirlenmiş , in flames deki organizasyon hatası falan diyor. bence olan bizlere oldu , dream theater için niye üzülüyosun ki ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kapılarını saat 18.00da açıcak olan bu "şey" (buna konser denmez) parkormandaki en güzel konserlerden biri olcak :) Tabi Deep Purple (ki tam bilmiyorum o park ormandamı ama) konserini saymazsak.. Tabi bileti ilk çıktında almış biri olarak sölüyom kaçırmayın gelin. Ben dt sevmiyorum fazla ama sırf adamların ustalığı için bile gidilebilcek bi şölen olcak :))[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben In Flames için üzüldüm tam tersine, DT'e daha çok talep olacağı çok açık ;)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çentik atıyom duvara bi aydır. du bakam kaç gün kalmış..[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende orda olucam =)[signature][hline]Fevaxium level 43 nightelf rogue of Wicked Priests
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Meet & greet bileti alacak olan var mi?[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kim bayılır o kadar para :P[signature][hline]snuk!
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben direk izmirden geliyorum dinlemeye ;) bu arada octavarium a son 12 gün ;) [signature][hline] [Bu mesaj Insomnia tarafından 27 Mayıs 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şimdi konsere kadar yeni albümdeki şarkıları da hatmetmek lazım pöff :P[signature][hline]snuk!
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: HymnOfChuck, 27 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki: kim bayılır o kadar para :P ben dusunuyorum sahsen. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Valla ben bayıldım..gerçi 35 bayıldım yine kardayım. İçim cız etti aynı gün In Flames ve Dt ama direk virtüözleri seçtim:rock:[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
BssM Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Valla ilk günden bileti almak için arkadaşla okuldan kaçtığımızı düşiünüyorumda:)))[signature][hline]Under the bridge downtown Forgot about my love
Öne çıkan mesajlar