tower Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya beyler ko ya benzeyen online oynanabilen oyunların isimlerini ve sitelerini verebilecek olan varmı uo hariç[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mu online var daha temin linki verildi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben zaten şu anda onu indiriyom %10 kaldı nası bi oyun acaba[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yeri burası değil 1. Madem sordun söyliyim,Muonline ı bosuna indirme,asırı basit bir oyun.3 sınıf var zaten,warior mage ve elf oO .lvller abartı,sanırım 300 falan var.Serverlar asırı laglı.Yanından gecen adamı bazen sadece bir karede goruyosun:D Yaratıklar sınırlı.İtemler eh iste idare eder.Güzel itemler var acıkcası. Diablo ile alakası yok Tavsiye etmem. [bir cümlede 2 kere aynı kelimeyi kullanırsak demekki cümle güzelliği bozuluyormus] [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 01 Temmuz 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu başlığın yeri "Knight Online" forumları değil. Yanlış yere açılan başlıklarınız olması gereken yere itina ile taşınır... Ahanda taşıdım... :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 fattih abi senin modluk gözükmüyo ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 boşver KO yu ya... Ezik bi oyun :> takıl kafana göre ama ko oynama.Verdiğin zamana ve gözlerine yazık...[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 valla mu dan sıkılırsın sora gidip hack lisini indirirsin ben öle oynuyom lvl 60 oldum bi günde hehehe ya x65 exp veriyo süper itemleri düşüyo bak bende özendim oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar