Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bİr yerde ince bir ayrıntıyı kaçırıyorum sanırım.Bir türlü bişey öğretemedim hayvanıma.Lvl 2 dash ile duruyor hayvancık.Şimdi gidiyorum.Growl bite felan olan hayvanları tameliyorum.Sonra bekliyorum ondaki özelliği öğrenebilmek için.Bite growl felan öğreniyorum sonra ana petimi alıyorum.Öyle saf saf duruyor.100 küsür training pointi var.Hala dash dan başka skilli yok.Ne yapmalıyım. (lvl 42 oldum hala bi heyvanı eğitemiyorum =( )[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Pet trainer?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 orda sadece growl var sanırım.Ayrıca onuda öğrenmiyor. (petim bir kedi)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İlginç :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Değişik özellikli hayvan buldugun zaman.Onu biraz savaştır.Bir süre sorna "You are learned xxxx skill diye bişey yazacak.İşte o zaman ana pet'ini al ona pet training ekranından Çıkan skill leri öğret.Tabi her hayvan her skill i öğrenmiyor.Örneğin ayucuklar Dash ı ogrenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 training ekranı mı Ô_ô farklı farklı bir çok şey öğrendim diğer hayvanatlardan.lvl 6 bite growl felan.O training ekranı dediğin spellbook mu ? Eğer öyleyse ana hayvanı mı seçince sadece dash gözüküyor oysaki birçok kere diğer hayvanlardan şeyler öğrendim[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yapman gereken hangi petten hangi hareketlerin hangi levellarımın bulunduğunu öğrenmen Onun için Buraya tıklıyoruz Sonra yaratığı tame ettikten sonra direk birisine saldırtıyoruz veya o hareketi kullanmasını sağlıyoruz. Zaten direk log da yazıyor You learn new spell xxx şeklinde. Trainer para verme boşuna çünkü bedavaya tame edebiliyorsun. Yani her türden en az 1 yaratık tame etmen lazım gibi birşey[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 petinin her 10 levelde bi yeni seviye growl u ogrenmesinide sagla pet trainerden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o zilyon tane şey öğrendim bir sürü hayvandan.Hayvana nasıl öğreticem bunları spell bookta gözükmüyor.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar