Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 karıncalar. Ne hikmetse hastayım kendilerine : ) Kullandığım makinenin pek iyi zoom yapmaması, düşük çözünürlükte çekmesi ve çekerken bulunduğum mekanın çok ama çok kısıtlı olması sebebi ile adam akıllı çekemedim ama yinede koymak istiyorum. Kritik fln kafanıza göre ama pek eleştirilecek birşey gibi değil hani.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ıyy iğrenç :p Altta mermer olması ayrı bir hoşluk katmış onun dışında anlamam fotograftan bişey diyemicem.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 karınca[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ne biçim karınca bunlar böyle, zoomdan mı ne çok bi garip geldiler gözüme.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: nitromagus, 30 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki: ne biçim karınca bunlar böyle, zoomdan mı ne çok bi garip geldiler gözüme. yoo gayet normaller : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bana dayanılması katlanılması mumkunsuz geliyorlar , ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :-)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o zaman seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehe pembe domatesin üstüne bi de bu, kusuyodum valla. başlığa kocaman BÖCÜK BÖCEK vs. yazınız abicim.tüketio bu ufak canlılar beni.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Omuzdaşlık olsa gerek..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu karıncaların anavatanı afrika. himenalupus diye biliniyo latincede,türkçede kızılkopan deniliyor. türkiyede iklimden dolayı ve ekolojik düzene uymadıkları için yaşayamaz denirdi ama bir keşife imza atmışsın demekki. j/k [signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 01 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HasMez tarafından 01 Temmuz 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Kıçları hoşuma gidiyor, yoksa kalçamı demeliydim :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 karıncaları bile alet ettiniz ya. bilemiyorum soğudum birden yani :p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 wohooo!! karinca fobisi olanlar var ya =/ spoiler falan yapsaydiniz... ben ki ,karincalarin saldirisina maruz kalmis zavalli bir insan evladi olaraktan bu topii $aapiorum. kiniyorum evet evet! *bu topii hemen ko$ar adimlarla terkederr ...* edit:ayrica resim güzelmis... [signature][hline]I was against and I was for I wanted less and wanted more I won I lost, I lost and won Now it's all over and I am done [Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Temmuz 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 peki $aap :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Joker, 01 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: Kıçları hoşuma gidiyor, yoksa kalçamı demeliydim :) katılıyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar